Medya
12 Ağu 2011 14:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:40

HAZAR'DAN KÜTAHYALI'YA KIZILDERİLİ ÖZDEYİŞİYLE YANIT!

Takvim yazarı Bekir Hazar, kendisi üzerinde baskı kurmaya çalışan gazetesinin yazarı Rasim Ozan'a köşesinden yanıt verdi.

Takvim gazetesinin "lokomotif" yazarı Rasim Ozan, dün yeni gazetesinin yazarlarından Bekir Hazar için ilginç bir yazı kaleme almıştı. Yazısına "Yapma etme Bekir! Neler Diyorsun!!?" diye başlık atan Rasim Ozan Kütahyalı'ya bugün yanıt geldi.

Bir ünlem yetmemiş ikinciyi koymuş başlığın sonuna.  Bu da yetmemiş bir de soru işareti.  Baskıcı bir yaklaşım. diyen Bekir Hazar yazısına şöyle devam etti:


"Yapma etme Bekir!!?" dediği iki ünlem bir soru işareti faşizmine muhatap kalan kişi benim.
Konu malum.  Okan Bayülgen faşist mi değil mi?  Rasim'e göre faşist, bana göre bu yaklaşım abartılı.  Vay sen misin bunu diyen?..  Rasim yazısında bana çakıyor.  Hem de överek ve öperek.
Zeki adamlığımdan girip diyor ki; "Ha Bekir şurada haklı.


Bayülgen Kasıtlı bir bilinçle ırkçılık yapmıyor ama sıradan ırkçılık denilen gündelik dile yerleşmiş bilinçsiz spontane faşizmi örnekliyor... Fakat bu daha tehlikeli Bekir. Esas milletin zihnine yerleşecek olan şey bu... Sen de Yüksel Aytuğ da bu tehlikeyi fark etmelisiniz."


Ve bir de çağrı yapıyor; "Okan'ı seveceğim diye yanlış yollara sapma sevgili Bekir"...
Ben yollara düştüm yürüyorum makosenimle sevgili Rasim.


Sana önceki gün Mehmet Barlas'tan bir yamyam fıkrası anlatmıştım.
Bugün de sana Mehmet Barlas ustanın dün yazdığı bir Kızılderili özdeyişi ile veda ediyorum; "Bir adamın makosenleri ile bir yıl yürümeden onu eleştirme." Gel önce benim ayakkabılarla yürü..
Ben de seninkiler giyer, sonra bakarız kim haklı diye.