Medya
25 Oca 2011 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

HANGİ ÜNLÜ YAZAR VETERİNERE GİTTİĞİ İÇİN YAZISINI YAZAMADI!

"Yazarımız acil durum nedeniyle veterinere gittiği için bugünkü yazısını yazamamıştır."

Serdar Turgut'un köşesindeki not okuyanları şaşırttı: "Yazarımız acil durum nedeniyle veterinere gittiği için bugünkü yazısını yazamamıştır."

Ancak daha sonra Habertürk.com'a açıklama yapan Serdar Turgut, o notu kendisinin iliştirdiğini söyledi..

İşte o açıklama :

Bu bloğa başlarken HABERTÜRK hakkında hiçbir şey yazmayacağımı söylemiştim. Nitekim lafımın gereğini de yapıyorum. Ama bugün küçük bir istisna yapmak zorundayım. Bugün köşemdeki not bazı yanlış anlamalara yol açtı. Bunun bana sürpriz olduğnu söylersem yalan söylemiş olurum. O notu yazmadan önce böyle bir yorumun olacağını tahmin etmiştim. Ancak okuyucularımın ve gazeteci arkadaşlarımın artık benim kendimle alay eden mizah türüme alıştıklarını ve o notu yadırgamayacaklarını düşünmüştüm. Ancak bazı yorumlarda gazetenin editörlerini suçlayan düşünceler vardı. Editörler arasında benim hayvan olduğumu düşünenler varsa -ki mutlaka vardır, olmasa ben kendimden şüphe ederdim- bunu böyle kaba bir şekilde ifade etmeyecek kadar nazik arkadaşlar. Hem sonra o kadar kıdemimim var, yıllarımı bu işe vermişliğim var, arkadaşların hepsi benden genç, bunu yapmayı bir terbiyesizlik olarak görürler. Bu tür bir terbiyesizliği ancak ben yapabilirim, onu da kendim hedef olduğunda
yaparım.

Görmeyenler için tekrar yazayım bugünkü köşemde şöyle bir not yazmıştım:
"Yazarımız acil durum nedeniyle veterinere gittiği için bugünkü yazısını yazamamıştır." Ayrıca hakikaten de veterinere koşmuştuk. Geçen yıl bizim ailenin hayvanlar konusunda hayli üzüldüğü bir yıl oldu. İlk önce kangalımız Yaman kırsal kökenliler tarafından öldürüldü. Sonra miniğimiz Short'u araba kazasında kaybettik. En son olarak da neredeyse evliliğimizin başından bu yana bizimle birlikte olan kedimiz Bilican hastalanarak öldü. Evde bir tek neredeyse insan yaşıyla 90 yaşa gelmiş bulunan Silverster kaldı. Biz onca olaydan sonra onula ilgili çok duyarlıyız. Biraz hastalanınca hemen dün olduğu gibi veterinere koşuyoruz. Hem aynı veterinerde bu defa bizi yeni minik köpeğimiz de bekliyordu, onları da almak zorundaydık. Yazıyı bu nedenle yazamadım yani açıklamam gerçeği tamamen yansıtıyordu. Şimdi evde asayiş berkemal. İki yeni minik köpek çok yaramazlar, henüz iki aylıklar, yaşlı kedimiz ise onları evde yok farzediyor, keyfini hiç bozmuyor. Yenilerin hayli yaramaz olacağını görüyoruz.
Durum bundan ibaret.