Medya
05 Ağu 2010 09:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

HANGİ TELEVİZYON ELEŞTİRMENİ TRABZONSPOR'A BAŞKAN OLDU?

Ünlü gazeteci-yazar ve televizyon eleştirmeni Trabzonspor'a nasıl başkan oldu?

Ünlü gazeteci-yazar ve televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Skytürk'te yayınlanan Total Futbol isimli programda Trabzonspor başkanı ilan edildi!

Yüksel Aytuğ, bu olayın nasıl gerçekleştiğini kendi köşesinde ironik bir dille kaleme aldı..

İşte o yazı:

Trabzonspor’a başkan oldum (!)

Hiç bu kadar gururlanmamıştım. İsmim, ülkenin en önemli haber kanallarından birinde, memleketin en sevilen kulüplerinden biri olan Trabzonspor’un "Başkanı" olarak geçiyordu. Hem de en az 5 kez ve tam 15 dakika boyunca.

Annemi çağırdım. "Anne" dedim "Bak, emeklerin karşılığını buldu. Oğlunla ne kadar övünsen azdır, oğlun sonunda Trabzonspor’a başkan oldu..." Ailece bu başarıyı kutladık. Trabzon halkı çok doğru bir karar vermişti. Bordo-mavililerin bu yılki transfer başarısızlığını ancak ben unutturabilirdim. Bir an önce kolları sıvamam lazımdı. Ama keşke bu haberi televizyondan değil de, Trabzonspor camiasının ileri gelenlerinden telefonda duysaydım. Neyse, denize düşen yılana sarılır misali can havliyle sarılmışlardı bana işte...
Şimdi hesap sorma değil, hizmet verme zamanıydı... Transfer teklifim için hemen bir yerlerden Messi’nin telefonunu bulmalıydım. Ama sonradan anladım ki "Total Futbol" programının sunucusu, sevgili kardeşim Mustafa Sapmaz isimleri karıştırmış. Trabzonspor’un eski başkanı Atay Aktuğ’dan söz etmek isterken "Yüksel Aytuğ" deyip duruyor. Ama canlı yayındaki karışıklık bununla da sınırlı değildi.

Stüdyodakiler, sözde bizim Mustafa’yı uyarıp, hatayı düzelttiler. "Dur, ne yapıyorsun? O dediğin Atay Aktuğ, eski başkan. Yüksel Aytuğ ise manken..." Amanın, bu kez de ismim dünya güzeli mankenlerimizden Yüksel Ak ile karıştırılmakta. Üstelik bu kez sadece isim değil, cinsiyet karışıklığı da var.

Mutfaktan çağırdığım annemi alelacele bahane ile mutfağa geri gönderdim. Kadıncağızın aklı daha fazla karışmasın diye...