Gündem
07 Oca 2011 16:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

HANGİ GAZETE ''MUHTEŞEM YÜZYIL''A KARŞI KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EKİ VERİYOR?

Yayınlanan ilk bölümüyle iyi bir reyting yakalayan Muhteşem Yüzyıl, medyaya ilham kaynağı oldu!

Kurtlar Vadisi, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne gibi gündemin önemli bir parçası haline gelen TV dizileri arasına, geçtiğimiz akşam Show TV’de yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl dizisi de katıldı. Daha yayına girmeden konusu ve konuyu işleyiş biçimiyle büyük tepki alan dizi, yayınlandıktan sonra da hem izleyiciden hem de basından büyük bir ilgi gördü.

Dizinin yeniden gündeme taşıdığı Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ı ve dönemin tarihsel koşulları, medya dünyası için de (aslında eski ancak koşullar itibariyle) yeni bir başlık olarak öne çıktı. Bugün gazetesi de gündemin sıcak başlığına, bugün başlattığı yazı dizisi ile tepki verdi.

Bugün, gazetenin ilk sayfasından yeni bir tarih serisi başlattığını duyurdu ve bugünkü sayısında okuyucuya ’Muhteşem Yüzlın’ın Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ ilavesi verdi.

Gazete, Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaryo danışmanı olan Erhan Afyoncu’nun kaleminden müthiş bir tarih dizisi’ şeklinde duyurduğu seri, önümüzdeki günlerde diğer Osmanlı Padişahları’nın ekleriyle devam edecek.

Son günlerin en tartışmalı ve en çok konuşulan dizisi Muhteşem Yüzyıl, önümüzdeki günlerde medya dünyasına daha çok ilham olacak gibi görünüyor..

www.medyaloji.net