Medya
30 Mar 2011 11:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:11

HANGİ DİZİLER YENİDEN ÇEKİLMELİ?

Çocuklar Duymasın'ın ikinci baharını yaşaması, pek çok yapımcıya cesaret verdi.

Hangisi yeniden çekilmeli?

Çocuklar Duymasın'ın ikinci baharını yaşaması, pek çok yapımcıya cesaret verdi. Şimdilerde Sihirli Annem ve Yarım Elma'nın yeni bölümlerinin çekilmesi için kollar sıvandı.

Geçenlerde ünlülere sormuşlardı, "Hangi dizi yeniden çekilsin?" diye... Ankette Perihan Abla ilk sırayı aldı. Benim listemde de ilk sıra Perihan Abla'nın. Sonra İkinci Bahar ve Süper Baba geliyor. Bizimkiler ve Kuruntu Ailesi de favorilerimden. Son zamanlarda televizyon reklamlarıyla yeniden hatırladığımız, Sefa Doğanay'ın 'Burhan Altıntop' taklitleriyle iyice özlediğimizi fark ettiğimiz Avrupa Yakası da yeniden çekilse iş yapar hani...

Dikkat ettiniz mi? Saydıklarımız hep sıcacık, yumuşacık mahalle komedileri ya da samimi sit com'lar. Demek ki entrikadan, kurşundan; kandan, reytinge tahvilli ajitasyondan yorulmuşuz.

Peki bu diziler yeniden çekilse, o günlerdeki ilgiyi toplayabilirler mi? İşte buna 'Evet' demek hayli zor. Ama Perihan Abla kanser olursa, Süper Baba mafya babalığına soyunursa, İkinci Bahar'da Türkan Şoray ile Şener Şen birbirlerine entrika üzerine entrika kurarsa, Bizimkiler apartmanında herkes birbirini komşusuyla aldatırsa, o zaman işler değişir bak!

Yüksel AYTUĞ / SABAH