Medya
26 Ara 2013 12:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:50

Hadise, Ebru Gündeş'e destek mi köstek mi oldu?

Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan bugün köşesinde ilginç bir detaya yer verdi.

Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan bugün köşesinde ilginç bir detaya yer verdi. Hadise'nin Ebru Gündeş'e destek için söylediği şarkı oldukça dikkat çekiciydi.
 
İŞTE O YAZI:
 
17 Aralık’ta gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Reza Zerrab’ın eşi şarkıcı Ebru Gündeş’in ne söyleyeceği merak konusuydu. Gündeş, bir haftalık suskunluğunu salı akşamı canlı olarak ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasında bozdu. Zaten yarışmaya çıkıp çıkmayacağı merak konusuydu. Acun Ilıcalı, programı açar açmaz sözü Gündeş’e bıraktı.
 
Gündeş, “Reza, çocuğumun babası ve kocam. Severek evlendik ve evlenirken ‘İyi günde ve kötü günde beraber olacağız’ dedik. Karanlıktan geçiyoruz. Her gecenin bir sabahı var, biliyorum. Evlenmeden önce de işimi yapıyordum, sonra yaptım ve şimdi de yapacağım. Sadece çocuğumun incinmesini istemiyorum” dedi. Tabii ki gözyaşlarına hâkim olamadı. Bu gözyaşları sosyal medyada alay konusu oldu ve reyting için yapıldığı eleştirilerinin hedefi oldu. Bence gözyaşına gerek yoktu. Fakat kesinlikle Ebru Gündeş, canlı yayında konuşma yapıp duygularını anlatarak doğru bir hareket yaptı. 
 
NASIL DESTEK OLDU?
Reza Zarrab’tan önce de Ebru Gündeş vardı, sonrasında da yapması gerekeni yaptı. Susup konuşmasaydı olmazdı. Bence gecenin en garip tepkisi Hadise’den geldi. Ekibiyle birlikte “Biz Burdayız” şarkısını söyledi. Şarkıya da “Bize laf atanlara, kıskananlara sesleniyoruz. Siz bize laf atın, biz devam ediyoruz” diyerek başladı. Bu lafları da Gündeş’e destek hareketi yaparak söyledi.
 
Ama şarkının sözlerine bakın: 
 
Düzeni yap-boz sananlar
Para pula mülke takla atanlar
Bu alana giremez böylesi işte
Ne deriz biz?
Anlayan anlar… 
 
Hadise Gündeş’e nasıl destek oldu anlamadım