Medya
27 Eki 2023 11:05 Son Güncelleme: 27 Eki 2023 11:20

Habertürk'ten ayrılan ekran yüzünün yeni adresi belli oldu!

Ünlü ekran yüzü Oya Çebi, sürpriz bir şekilde Habertürk ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz ay sürpriz şekilde Habertürk ile yollarını ayıran ünlü ekran yüzü Oya Çebi, Beyaz TV ile anlaştı. Çebi 30 Ekim tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 18.30’da Ana Haber Bülteni ile sevenlerinin karşısında olacak. 

6 yıl Habürtürk’te görev yapan Çebi, kanaldaki görevine gece haberlerini sunarak başladı. Ana haber bültenini de sunan Çebi gün ortası haberleri ile günün önemli gelişmelerini paylaştı.  Tecrübeli spiker son olarak Haftalık programında gündeme dair ayrıntıları paylaştı. Programında siyasetten dış politikaya, sağlıktan ekonomiye kadar önemli konukları ağırladı.

Gerçek’ten bomba transfer

NTV ile yollarını ayırdıktan sonra Beyaz TV’nin haber koordinatörlüğüne getirilen Gökhan Gerçek’in ilk transferi Oya Çebi oldu. Çebi’nin ekranların en tecrübeli isimlerinden biri olduğunu belirten Gerçek, Çebi’nin entelektüel kapasitesi, gündeme ve Türkçe’ye hakimiyeti ile kısa sürede izleyicinin gönlünde taht kuracağına inandığını söyledi. Beyaz Haber’i en çok izlenenler arasına sokmayı hedeflediklerini belirten gerçek, “Hedefimiz güçlü isimlerle kanalın kurumsal kimliğini daha da güçlendirmek bu çerçevede önümüzdeki günlerde de çok konuşulacak transferler devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

Oya Çebi kimdir?

Oya Çebi 1985 yılında Trabzon’da doğdu. Uzun süre Türkçe öğretmenliği yapan güzel spiker, spikerlik ve sunuculuk eğitimlerini tamamladıktan sonra mesleğe ilk olarak Show TV’de stajyer olarak başladı. 1,5 yıl muhabirlik yaptıktan sonra Tvem kanalında ana haber bültenini sunan ünlü sunucu 2017 yılında Habertürk kanalına transfer oldu. Habertürk'te Hafta Sonu Sabahı, Gece ve Gün Başlıyor programlarının yanı sıra ana haber bülteninin sunumunda görev aldı. Geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde 6 yıldır görev yaptığı kanalla yollarını ayıran güzel spiker 30 Ekim 2023 tarihinden itibaren Beyaz TV’de saat 18.30 da yayınlanan Beyaz TV Ana Haber'i sunacak.