Medya
07 Nis 2022 14:07 Son Güncelleme: 07 Nis 2022 14:29

Habertürk’te köşe komşularının kavgasına ROK da dahil oldu! ‘Kişilik bozukluğunu aşamıyor…’

Nagehan Alçı ile Fatih Altaylı arasında, Beyoğlu'ndaki Suriyeli ve Arap nüfus yoğunluğu üzerinden çıkan tartışmaya Rasim Ozan Kütahyalı da dahil oldu.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile Fatih Altaylı arasında Beyoğlu'ndaki Suriyeli ve Arap nüfus yoğunluğu üzerinden çıkan tartışmaya Rasim Ozan Kütahyalı da dahil oldu.

‘RASİM’LE NE ALAKASI VAR?’ DEMİŞTİ

Bugünkü köşesinde, Fatih Altaylı’nın, Rasim Ozan Kütahyalı’yı hedef göstererek 2017 yılında Beyaz TV’de yayınlanan futbol programı sırasında Boşnaklara dair ifadesine gönderme yapmasına sert tepki gösteren Nagehan Alçı, “Fatih Altaylı’dan bir nebze nezaket beklerdim. O bakımdan şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Bir kadına kocası üzerinden vurması normal mi? Olgun bir hareket mi? Beyoğlu üzerine yapılan bir tartışmanın Rasim’le ne alakası var?” ifadelerini kullanmıştı.

İkili arasında yaşanan bu tartışmaya Rasim Ozan Kütahyalı da dahil oldu. MedyaRadar’ın söz konusu tartışmaya yönelik haberini alıntılayan Kütahyalı, Fatih Altaylı’ya sert sözlerle yüklendi ve şu ifadeleri kullandı:

“Adamda ROK takıntısı hatta obsesyonu var hayatım. Herkes biliyor bunu. Ne yapsın obsesif-kompülsif kişilik bozukluğunu, komplekslerini aşamıyor bu kardeşimiz. 60 yaşında ama infantil bir tiptir bu Fatih Altaylı. Onu da öyle kabul et, hoşgörülü ol. Olgun insan davranışı bekleme..”

İşte o paylaşım…