Medya
31 Oca 2012 13:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:17

"HABER DEĞERİ YOK BUNLARIN!" HANGİ HABER ÇİLEDEN ÇIKARDI?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu gazetelerde çıkan hangi habere tepki gösterdi?

Biri Şeyda Coşkun, diğeri Mustafa Salman Barzani. Sanatçı mı bu insanlar? Değil! Ünlü mü? Hayır, ünlü yapılmaya çalışılan iki kişi. Neymiş efendim, biri birine lüks otomobil almış... Bize ne?

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani’nin yeğeni Mustafa Salman Barzani, kendini Barzani’nin yeğeni olarak tanıtan Muhammet Kerim Barzani için, “Ailemizde böyle biri yok. Soyadımızı kullanan sahtekârın biri” demedi mi? Dedi...
Şeyda Coşkun kim? Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun’un kardeşi, yani Erbil’in eski baldızı... Barzani’nin çakma yeğeniyle eks baldız, ister Bebek’te dolaşsın, ister evlensin,  kime ne?
Sanatçı mı bu insanlar? Değil! Ünlü mü? İlle de ünlü yapılmaya çalışılan iki kişi. Neymiş efendim, Şeyda Coşkun’a lüks otomobil almış, yok şöyle yapmış... Bize ne?
Şeyda Coşkun’un tanınmasına sebep olan ünlüyle hısımlık bağı bile bitti. Bu saatten sonra ne gibi bir haber değeri olabilir ki? “Yakında evleneceklermiş!” Allah mesut, bahtiyar etsin. Bize uzak, Allah’a yakın olsunlar.
“Bebek’te yemek yiyorlarmış.” Bırakın ne yerlerse yesinler!
Magazincilerin hâlâ niye bu insanları gördükleri yerde çekip, haber yapma uğruna korumalarıyla kavga ettiklerini anlayabilmiş değilim. Anlayan varsa, lütfen bana da anlatsın.

Ali Eyüboğlu/Milliyet Cadde