Medya
21 Oca 2011 10:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

GÜNDEMİ BELİRLEYEN GİZLİ STARLAR!

Bir TV dizisi, bir TV reklam filmi veya izlenen bir TV programı Türkiye'nin magazin gündemini değiştiriyor.

'En beğenilen' veya 'En sevilen' kişiler listesi o hafta değişiyor. Hoş zirveye yavaş yavaş yükselenler de var. Şafak Sezer gibi... Sezer çok önceleri, Arçelik reklamlarında bu noktaya geleceğini belli etmişti. Kim ne derse desin bugün en sevilen ve de başarılı komedi aktörüdür. Ben Cem Yılmaz'ın kendini tekrarladığı daha açıkçası tükendiğini düşünüyorum. Sezer, reklam yıldızı olarak da dizdeki 'Kuzu' olarak da en tepede... Tırnakları ile kaza kaza star olduğu için ayrı bir yere koyuyorum. Ama son günlerin en sevilen aktörü Ersin Korkut'u da farklı yere koyamıyorum. Sanırım Yılmaz Erdoğan'ın uzaktan akrabası oluyor Ersin... İlk kez Cem Yılmaz'ın TV reklamlarında görüp tanışmıştık. Sizi bilmem, ben o Cem Yılmaz'ın reklamlarında Ersin'i daha büyük keyifle izlerdim. Çocuklar Duymasın dizisinde farklı bir kulvara geçiyor. Göreceksiniz yakında çok tepelerde dolaşacak. Ama hiç şımarmayacağına da eminim.

Bir başka süper star adayı ise Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan rolü ile milyonların sevgilisi olan gurbetçi kızımız Merve Uzerli... Almanya'da büyümüş, dört dil biliyor. Zaten Hürrem Sultan olarak sevilmesinin bir nedeni de bu. Almanca, İngilizce, Rusça ve Türkçe konuşabilen başka oyuncu biliyor musunuz? Ve tabii bu kadar güzel olacak. Göreceksiniz dizi bitince en tepedeki birkaç kadın oyuncudan biri olacak. Nurgül Yeşilçay sigaraya başlamakta haklı. Beren Saat de işine daha sıkı sarılsın. Gerçi otobüs dolusu genç oyuncu var. Kolunu sallasan oyuncuya çarpıyor.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisin güzel annesi Ayşen Bingöl'ün de önünü artık kimse kesemez. Belli rollerin tek oyuncusu olacak. Bingöl'ün önlenemeyen yükselişini de Zuhal Olcay gibi yetenekli ve güzel kadınlar düşünsün. Dizide yuva yıkan Hollandalı kadın Caroline ise gerçek kişiliğine dönünce ne yapar bilemiyorum. Şimdi çok popüler. Gerçek ismi Vilma Elles ile ekmek yer mi sinemamızdan? Türkiye'deki popüler durumu vatanı Almanya'da bile hayretle karşılanmış. Biz de Sibel Kekilli'nin Almanya'da büyük sanatçı olarak anılmasına hayret ediyoruz.

Başımı TV dizilerinden ve sinemadan başka yöne çevirince örneğin TV sunucularına, yapımcılarına bakınca... Yeni program formatında NTV'den Banu Güven'i beğenmeye başladım. Demek ki haber okumamalı imiş. Zamanında çok eleştirdiğim Bahar Feyzan'ın doğru adreste olduğunu görüyorum. TV 8'de konuklarıyla çok sıcak kontak kuruyor. Rahat konuşuyor, güzel duruyor. Erkeklerde CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in rakipsiz kaldığını görüyorum. Açık ara önce gidiyor. Habertürk TV'de hafta sonları ekrana gelen Oylum Talu'nun kendini aşmasını izliyorum. Yüzü insana huzur veriyor. Ama NTV'deki Gülay Avşar ile papyonlu partneri bana çok itici geliyor. Aklı sıra yüksek sosyeteye sesleniyorlar. Oysa sosyete cumartesi-pazar günleri ancak öğle saatlerinde uyanır. Çünkü sabaha dek gezerler. O saatlerde ekran başında, gece erken yatan garibanlar olur. Onlar da zaten NTV izlemez...

Aykut IŞIKLAR / BUGÜN