Medya
11 Kas 2011 13:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:59

GÜL'ÜN DANIŞMANINI BIRAK, TRT SPOR SERVİSİ KİMLERE NE DAĞITMIŞ ONU SOR!

Sabah yazarı Hıncal Uluç'tan TRT Spor sevisi tarafından ödenen paralarla ilgili kızdıracak yazı.

Sözcü gazetesi yazarı Necati Doğru, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün basın danışmanı Ahmet Sever’e TRT tarafından ödenen ücreti sormuştu. Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç’ta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün basın danışmanı Ahmet Sever’e TRT tarafından ödenen ücreti dışından TRT Spor servisi tarfından ödenen paraların sorulmasını istedi.

İşte Hıncal Uluçûn o yazısı..

Halkın paraları..

TRT’nin parası, halkın parası ya aslında.. TRT ne yapıyorsa, bizim paramızla yapıyor ya. Necati Doğru da, patron olarak hesap soruyor..
"Cumhurbaşkanlığı Danışmanına haftada 3500 liradan, 76 haftada, 266 bin lirayı nasıl verdiniz" diye..
Program başı 3500 lira, televizyon dilinde, abur cubur parası Necati..
Hatırlıyorum, biz 2000 yılında TRT’ye haftada 6 milyar, yani bugün altı sıfırı eksik, 6 bin liraya, "Her şey dahil, seyircilere verilen onar liralar dahi" program yapıyorduk. Bana 300 lira düşüyordu.. Onun da yarısını TRT’nin kadro veremeden üç otuz paraya çalıştırmak zorunda kaldığı arkadaşlara veriyordum. Ali Kocatepe ve Ünal da öyle..
Gene de milletin ağzı torba değil. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Devlet Denetleme Kurulu’nu görevlendirdi. Müfettişler her şeyin ıcığını cıcığını inceleyip rapor verdiler de temize çıktık.. Ayni dönemde bir programın sunucusuna 5 bin lira veren TRT’de her şey dahil 3.5 saat canlı yayını 6 bin liraya yapmak gerçekten kabak çekirdeğiydi.
Sevgili Necati.. Cumhurbaşkanı Danışmanının neyi, nasıl aldığını bırak gene Cumhurbaşkanlığı araştırsın. Sen spor servisi kimlere ne dağıtmış onları sor..
Mesela şimdi Milletvekili, Hakan Şükür, program başı ne alıyormuş?. Bugün benzerlerine neler veriliyor?..