Medya
11 Haz 2015 11:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:39

Gülşen Yüksel yazdı! O Hayat Benim'de neler oluyor!

O Hayat Benim dizisinde birbiri ardına yaşanan ayrılık haberleri, dizi hakkında soru işaretleri yarattı.

Vatan gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel, FOX TV ekranlarında yayınlanan 'O Hayat Benim' dizisinde birbiri ardına gelen ayrılık haberlerini yazdı. 

Gülşen Yüksel'in  “O Hayat Benim” dizisinden oyuncular tek tek ayrılıyor. Peki ama neden?" başlıklı yazısı şöyle...

"Fox TV’de yayınlanan “O Hayat Benim” dizisinden ayrılan ayrılana. Önce Yeşim Ceren Bozoğlu “Hakkımı helal etmiyorum” diyerek diziyle bağlantısını kopardı şimdi de Birgül Ulusoy. İki isim de dizinin önemli karakterlerine hayat veriyordu. Özellikle dizinin Nuran’ı Yeşim Ceren Bozoğlu. Onun gidişiyle birlikte reytinglerin olumsuz yönde etkilenmesi bekleniyordu. Ama korkulan olmadı tam aksine dizinin izlenme oranları arttı. Birgül Ulusoy da arkadaşı Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isyan ederek diziye veda etti. İsim vermeden dizi ekibine zehir zemberek sözlerle yüklendi. “Gıybet yapanı, kötülüğün yanında saf tutanı, eksik gedik arayanı, egosuna kendini kurban edeni, gözümü oyup elime vereni de affediyor; bağrıma basıyorum” dedi. Her iki oyuncunun açıklamalarına okuyunca insan ister istemez ‘Bu sette neler oluyor’ diye soruyor.

İddiaya göre yönetmen Hamdi Alkan’la anlaşamadılar. Bu anlaşmazlık yüzünden önce rolleri azaldı, sonra diziyle bağlantıları kesildi. Peki Hamdi Alkan gerçekten zor bir yönetmen mi? Bu soruyu diziye uzun zamandır emek veren oyuncu arkadaşıma sordum. Kimseyle polemiğe girmek istemediğini söyleyerek ismini yazmamam koşuluyla set ortamını anlattı. Söze “Hamdi hocayı çok seviyoruz, sorunsuz çalışıyoruz” diye başladı. “Peki ayrılan oyuncular niye isyanda?” diye sorunca şu yanıtı verdi: “Bu soruyu beddua edenlere sormak lazım. Neymiş dertleri diye. Bir de bu laflar hep aynı cephelerden geliyor. Burada her şey yolunda. Huzurlu bir set ortamımız var. Başka giden oyuncu olmayacak. Onlarca dizinin yayından kaldırıldığı şu günlerde Allah’a şükür yeni sezonu da garantiledik. Gece gündüz emek veriyoruz, karşılığını alıyoruz.”