Gündem
19 Haz 2016 13:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:19

Gazeteciler, geleneksel iftar sofrasında bir araya geldi! (Medyaradar/Özel)

Gazeteciler tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Geleneksel Gazeteciler İftarı" Topkapı Basın Odası'nın bahçesinde gerçekleşti.

Gazeteciler tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Geleneksel Gazeteciler İftarı" Topkapı Basın Odası'nın bahçesinde gerçekleşti. İftara İstanbul'da görev yapan çok sayıda gazeteci katılırken, gecenin sonunda ise hatıra fotoğrafı çekildiler.

Gazeteciler Mete Yılmaz, Levent Albayrak, Şefik Dinç, Mehmet Altunışık, Bulut Mülhim, Ali Şahin ve Kenan Yeşilyurt'un ev sahipliğinde organize edilen ve bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Geleneksel Gazeteciler İftarı" Topkapı Basın Odası'nın bahçesinde gerçekleşti.

Bölge muhabirleri arasında 2009 yılında başlayan iftar geleneği, sonraki yıllarda da Gazeteci Şefik Dinç, Mete Yılmaz, Levent Albayrak ve Mehmet Altunışık devam ettirdi.

Bu sene 7'ncisi düzenlenen iftara ise İstanbul'da ulusal basın kuruluşlarında çalışan yaklaşık 150 gazeteci katıldı. İftar'da davetlilere gazetecilerin kendi evlerinde hazırladıkları yemekler ikram edildi.

Yoğun çalışma koşullarından dolayı bir araya gelemeyen gazeteciler, gelenekselleşen iftar buluşmasında gece boyunca birbirleri ile hasret giderip sohbet etti. Gecenin sonunda ise iftara katılan tüm gazeteciler toplu şekilde hatıra fotoğrafı çektirdi.