Medya
20 Ağu 2021 13:25 Son Güncelleme: 20 Ağu 2021 19:09

Gazeteci Berna Nuri Süer koronaya yenildi! 3 gün önce ‘iyiyim’ mesajı vermişti...

Gazeteci Berna Nuri Süer, koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti.

Gazeteci Berna Nuri Süer, koronavirüs nedeniyle 57 yaşında hayatını kaybetti. Süer, 10 gün önce yakalandığı hastalık sürecinde 3 gün önce iyi olduğuna yönelik mesaj göndermişti.

 

Çocuklarının ve eşinin hastane sürecinde sürekli destek olduğu Süer’e çocukları “Merhaba babası seni çok özledim. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin” diye yazılı kağıt tutarken Süer de sosyal medya hesabından eşine “10 gündür ayrıyız ama 12.evlilik yıldönümünde yine kutlayacağız” şeklinde paylaşım yapmıştı.

 

TBF BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), başsağlığı mesajı yayımlarken açıklamada, “2015-2019 yılları arasında Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın idari direktörlüğü görevini üstlenen Berna Nuri Süer’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah’tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 

AŞI KARŞITI ÇIKTI

Efsane İstihbarat Şefi Bülent Denli, korona virüsten vefat eden gazeteci Berna Nuri Süer ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Denli, paylaşımında vefat eden gazeteci Süer’in aşı karşıtı olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

OLMADI ÇOCUK OLMADI... İNADINA YENİLDİN... BENİ, ÇOCUKLARINI VE EŞİNİ VE SENİ SEVENLERİ GÖZÜYAŞLI BIRAKTIN... ÇOOOOKKKK... AMA ÇOK ÜZGÜNÜM.... Gazetecilikte uzun yıllar birlikte çalıştık.. Abi-kardeş gibiydik... Aradan uzun yıllar geçti. Çok iyi bir gazeteci oldu. Harika bir yuva kurdu... Dünya güzeli iki yavrusu ve harika bir eşi vardı.. sosyal medyada mutluluğunu sık sık dile getirirdi. Aşı karşıtı idi. Bir gün dayanamadım. Müdahale ettim. Aşının emperyalistlerin oyunu olduğuna inanmıştı. Yolundan döndüremedim. Bir gün covid testlerinin pozitif olduğu açıkladı. HASTANEYE YATTI. Kısa sürede atlatacağına inanıyordu. Ben de öyle.. Sağlam, atletik bir yapısı vardı.. Çocukları küçüktü... Anneleri ile her gün ziyarete gidiyor çocuksu resimleri ve hadi iyileş baba mesajları ile moral veriyorlardı.. 3-4 yaşındaki oğlunun son isteği babasının iyileşmesi ve evlerinin terasında her zaman olduğu gibi dans etmekti. Ona söz verdi.. Merak etme dans edeceğiz dedi... OLMADI ÇOCUK OLMADI... İNADINA YENİLDİN... BENİ, ÇOCUKLARINI VE EŞİNİ VE SENİ SEVENLERİ GÖZÜYAŞLI BIRAKTIN...

BERNA NURİ SÜER KİMDİR?

Berna Nuri Süer, 1964 yılında dünyaya geldi. Çok uzun yıllar politika ve ekonomi gazeteciliği yapan Süer, daha sonra Turgut Özal’ın ricası ile gazeteciliğe ara verip Ankaralı olmasına rağmen Malatyaspor Kulübü başkan vekilliği, haysiyet ve murakıp başkanlığı ile kulübün basın sözcülüğünü yaptı.

Daha sonra o dönem Doğan Medya grubunda ye alan bazı yayın organlarında genel yayın yönetmenliği ve reklam müdürlüğü yapan Berna Nuri Süer, 1998 yılında Pepsi Cola firmasının talebi ile kendi tam hizmet ajansını kurdu. 45 kişilik kadroda kreatif ekipten saha operasyonlarına, sponsorluk ve medya satın alma departmanları ile çok uzun yıllar başta Pepsi daha sonra Coca Cola olmak üzere yerli ve yabancı bir markaya tam hizmet ajansı hizmeti veren Süer, bu süreç içinde Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Basketbol Federasyonu danışmanlıkları ile bir kişi ve kurumunda iletişim danışmanlığını görevini de üstlendi.

2015-2020 yılları arasında da Büyükçekmece Basketbol Kulübünde Genel Koordinatör olarak görev alan Süer, son olarak İstanbul Arel Üniversitesinde Kurumsal İletişim Direktörlüğü ve Arel Medya Grup Direktörlüğü görevlerini üstleniyordu.