Spor
17 Eyl 2021 16:48 Son Güncelleme: 17 Eyl 2021 16:58

Galatasaray'da Mostafa Mohamed ile yollar ayrılıyor!

Büyük umutlarla Zamalek'ten Galatasaray'a transfer edilen Mostafa Mohamed hayal kırıklığı yarattı ve yönetim tarafından bileti kesildi. Bordeaux'ya transferi son anda iptal olan Mostafa Mohamed, Zamalek kulübüne geri dönecek.

Fatih Terim'in geçtiğimiz sezon transferini çok istediği ve Zamalek'ten kiralanan Mostafa Mohamed adeta hayal kırıklığı yarattı. Mbaye Diagne'nin performansı gölgesinde kalan Mısırlı yıldız, Bordeaux'ya transfer olacaktı ancak, son anda transferi iptal oldu.Halil Dervişoğlu'nun da takıma katılmasıyla transferi sonrası ilk 11'deki yerini kaybeden Mohamed'in Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyor. Takvim'in haberine göre, genç forvetle devre arasında kesin olarak yollar ayrılacak.

Sarı-Kırmızılılar'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mohamed'in sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek.Mostafa Mohamed, sergilediği performans ile hayal kırıklığı yaratınca, Galatasaray 4 milyon dolar olan satın alma opsiyonu kullanmama kararı aldı. Genç oyuncu 30 Haziran 2022'de Zamalek'e geri dönecek.