Medya
07 Ağu 2010 11:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

FOX TV'NİN HANGİ DİZİSİ BİR DİZİ DAHA DOĞURDU?

Hangi dizi yeni yayın dönemine yavrulamış olarak girecek?

Hamdi Alkan’dan iki dizi birden!


“Arka Sıradakiler” dizisi 22 Ağustos’ta FOX’ta 4. sezona merhaba diyecek ama bir dizi farkla...
Dizi yeni yayın dönemine yavrulamış olarak girecek.
Liseyi bitiren öğrencilerden bir kısmı için üniversite hayatı, diğerleri içinse iş hayatı başlayacak.
“Arka Sıradakiler”de Bülent Emin Yarar’ın canlandırdığı dizinin başkahramanı “Kemal öğretmen” ise tayin olduğu başka bir lisede yeni maceralara atılacak.
MinT Yapım’ın “Öğretmen Kemal” adıyla çekeceği yeni diziyi FOX, 18 Eylül’den itibaren cumartesi akşamları yayınlayacak.
“Arka Sıradakiler” dizisinde, çalıştığı okulda öğrenim gören fakir aile çocuklarının sorunlarıyla ilgilenen “Kemal” bu defa, tanımadığı ve bilmediği “varlıklı ama mutsuz” öğrencilerle tanışacak.
“Arka Sıradakiler”de yoklukla boğuşan ailelerin sorunlu öğrencilerine kol kanat geren “Kemal”, yeni dizide bu kez zengin ailelerin mutsuz çocuklarıyla uğraşacak.
“Arka Sıradakiler” dizisinde olduğu gibi “Öğretmen Kemal”de de Yarar’a, genç ve isimsiz oyuncular eşlik edecek.
Yapımcı Birol Güven, dizide rol alacak 30 genci, 1000 kişi arasından seçtiklerini, zamanla “Öğretmen Kemal”in oyuncu kadrosuna, elemelerde beğenip bir kenara not ettikleri genç yeteneklerin de katılacağını söyledi.
Caner Güler, Yelda Açıkgöz, Emre Kavuk ve Nuriye Bilici’nin senaryosunu yazdığı dizide Yarar’dan başka tanıdık bir isim daha oynayacak.
Tilbe Saran, “Öğretmen Kemal”le aşk yaşayacak öğrenci velisi olarak kamera karşısına geçecek.
Birol Elginöz, Özlem Elginöz ve Coşkun Büktel’in senaryosunu yazdığı “Arka Sıradakiler Üniversitede”nin çekimleri ise Bosna’da başladı.
22 Ağustos’tan itibaren eskisi gibi pazar akşamları FOX’ta yayınlanacak dizinin çekimlerinin Bosna’da başlamasının sebebi, “Kemal”in yeğeni “Zehra”nın kadın tüccarları tarafından kaçırılmış olması.
“Arka Sıradakiler Üniversitede” ile “Öğretmen Kemal”in yönetmenliğini, “Arka Sıradakiler”in başarısında büyük pay sahibi olan Hamdi Alkan yapacak. Güven’e, Alkan’ın bu zoru nasıl başaracağını sordum. Yanıtı, “Hamdi, iki iyi ‘ikinci yönetmen’le götürür bu işi” oldu.

Ali Eyüboğlu/Milliyet