Medya
10 Kas 2013 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

FOX TV'DE ŞAŞIRTAN SÜREÇ! NAGEHAN ALÇI'NIN PROGRAMI GİTTİ GELDİ!

Posta Gazetesi tv yazarı Mesur Yar ,Nagehan Alçı'nın Fox tv'deki programının önce kaldırılıp sonra yeniden yayınlanmaya karar verilmesini değerlendirdi.

Posta gazetesinin televizyon eleştirmeni Mesut Yar, internet sitelerine düşen Nagehan Alçı'nın Kanal D'den sonra Fox TV'den de kovulduğu haberlerini doğruladı. Ancak, kovulmasından 3 saat sonra tekrar kanala geri döndüğünü de açıkladı.
İşte Mesut Yar’ın Posta Gazetesi’nde bugün yayınlanan köşe yazısı...

Nagehan Alçı’nın programı gitti, geldi!

Fox TV’de ilginç bir süreç yaşandı.Önceki gün ani bir kararla “Nagehan Alçı ile” programı yayından kaldırıldı. Nedeni reyting problemiydi... Kaldı ki program Kanal D’de de benzer nedenle bitirilmişti. Ancak Türk TV tarihinde jet hızıyla transfer edilmiş ve bir sonraki haftanın ilk günü Fox TV’de yayına girmişti... Daha beş günlük bir mesainin sonunda hedeflenen reytinge ulaşılamamış olmalı ki, kanal ani bir kararla programı yayından kaldırdı... Bütün medya siteleri doğal olarak haberin üzerine atladı. Oysa durum hiç de söylendiği gibi değildi. Evet, program kalkmıştı. Ama yine aynı hızla tekrar yayına konmuştu... Üç saatlik gitti döndü sürecinde ne yaşandı bilemiyorum ama bu gel-git durum TV ekranı için çok da hayırlı bir şey değildir... Çalışanı da çalıştıranı da yıpratır vallahi!