Medya
18 Haz 2013 11:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:13

FEHMİ KORU'DAN ŞOK İDDİA! GERÇEK MEDYA PATRONLARI KİM?

Taha Kıvanç mahlası ile yazdığı köşesinde Fehmi Koru müthiş bir iddia ortaya attı...

 ‘‘Hep senin yüzünden’’ dedi dostum ve ekledi: ‘‘Yıllarca seni ve her taşın altında buzağı arayan Kulis’lerini okuyarak bugünlere geldik; masum görüntülü gelişmelere bile kuşkuyla yaklaşılıyorsa bugün, sebebi sensin...’’

Taha Kıvanç mahlası ile yazdığı köşesinde bir arkadaşının kendisine "kınamadan" söylediği bu cümleleri okurları ile paylaşan Fehmi Koru yazısında çok ilginç bir medya yorumuna da yer verdi.

MEDYANIN GERÇEK PATRONLARI

Gezi Parkı’nda başlayan ve tüm Türkiye’ye dalga dalga yayılan eylemleri ilk günler hiç görmeyen, haber vermeyen ve herkesi olan biteni sosyal medyadan öğrenmeye mecbur bırakan ve herkesin eleştirdiği yaygın medyanın yani televizyon kanallarının "gerçek" patronlarının başkaları olduğunu ima eden yazısında Koru şunları yazdı:

BİLDİK SAHİPLERİNE AİT OLSALAR...

"Bir dostum, "Herhalde bir şeyin farkına varmışsındır" dedi. Meraklandım. Dostuma göre, 20 gün boyunca yapılan yayınlar bazı gazeteler ve televizyonların bilinen sahiplerine ait olmadığını ispatlamış... "Hatta bazı holdingler bile..." dedi aynı dost; şu soruyu ekleyerek: "Bildik sahiplerine ait olsalardı, hiç böyle davranırlar mıydı?"

Ne demek istiyor siz anladınız mı?"

YAZININ TAMAMI İÇN TIKLAYINIZ...