Medya
18 Eyl 2010 12:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

FATMA GİRİK EKRANLARA DÖNÜYOR! YENİ DİZİ HANGİ KANALDA?

Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran kadın starlardan biri olan Fatma Girik Hangi kanalda ekranlara dönüyor?

TRT dizisinde Fato başrolde


Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran kadın starlardan biri olan Fatma Girik, yakında yeniden kamera karşısına geçecek.
Bir süredir hayat arkadaşı Memduh Ün’le daha yakından ilgilenebilmek için gelen film ve dizi tekliflerini kabul etmeyip kameralardan uzak bir yaşam süren Girik, son anda kararını değiştirmezse Mahmut Hekimoğlu’nun TRT için çekeceği dizinin başrolünde oynayacak.
Yapımcılığını Mahmut Hekimoğlu’nun film şirketi Ömür Film’in üstleneceği dizinin öyküsü ve senaryosu Erdoğan Akduman’a ait.
Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz’un yapacağı dizide başrolleri Fatma Girik ile Mahmut Hekimoğlu paylaşacak.
Teklif çok sevdiği bir oyuncu ve yapımcı olan Mahmut Hekimoğlu’ndan geldiği için “Sevgi Bağlayınca” adlı dizide oynamaya yeşil ışık yakan Fatma Girik, kesin kararını senaryoyu okuduktan sonra verecek.
Çekimleri 10 gün içinde Balat’ta başlayacak dizide Mahmut Hekimoğlu, “Cemil” adlı bir halk otobüsü şoförünü, Fatma Girik ise “Cemil”in kazayla eşini öldürünce hapse girip çıkan ablası “Leman”ı oynayacak.
Cast çalışmaları süren “Sevgi Bağlayınca” adlı dizide oynaması kesinleşen bir başka isim ise tiyatrocu Savaş Bayındır... Tiyatrocu Bayındır dizide, dayısı “Cemil”in otobüsünde muavin olarak çalışan “Leman”ın oğlu “Selim”i canlandıracak.

Ali Eyüboğlu/Milliyet

ETİKETLER
#dizi #fatma girik