Medya
03 Tem 2023 17:08 Son Güncelleme: 03 Tem 2023 17:31

Fatih Portakal'dan tekne pozu: Gerçek kaptan dümende belli olur

Sözcü TV'de sezon finali yapan Fatih Portakal tatil sezonunu açtı. Kovulma iddialarıyla gündeme gelen sunucu tekneden yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Portakal yeni sezonda olup olmayacağına karar vermediğini söylemişti...

Sözcü TV ana haber programının sunucusu Fatih Portakal son dönemde açıklamalarıyla dikkat çekiyordu. Sezon finali yapan sunucu soluğu tatilde aldı.

Portakal yeni sezonda Sözcü TV'de devam edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığını söyleyince 'kovuldu' iddialarını beraberinde getirmişti.

Genel Müdür Alişer Dilek iddialar sonrası "Birbirimize söz verdik yeni dönemi tatilden sonra konuşacağız" demişti. Fatih Portakal soluğu tatilde aldı.

TEKNE PAYLAŞIMI ELEŞTİRİ ALDI

Tekneden paylaşım yapan Portakal "Ege'nin mavi sularında seyire başladık, kaptanım iyisi dümen başında belli olur. Rüzgarı hesap edersin, dalganı hesap edersin... Hepsinin kontrolünü yaptık güvenli limanı bulduk" dedi.

Fatih Portakal'ın bu paylaşımına "Dümencisin", "Portakal abi, sen mümkünse kaptanlık da yapma", "İşin gücün dümen, ego yine tavan", "Gittiğin yerde kal lütfen, senden burda çok var bir eksilsin en azından", "Yoluna baktığını ve dümeninde olduğunu zaten biliyorduk, ayrıca söylemene gerek yok!" şeklinde eleştiriler geldi.