Medya
07 Haz 2009 22:42 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:46

FATİH ALTAYLI REKLAM İÇİN Mİ SALDIRIYOR? HABERLERİN ALTINDA REKLAM KIZGINLIĞI MI YATIYOR? ALİ AĞAOĞLU'NDAN ŞOK İDDİALAR!..

Ali Ağaoğlu'ndan şok iddialar! HaberTurk hakkında bakın neler söyledi!

Ali Ağaoğlu öyle bir iddia ortaya attı ki sormayın. Ağaoğlu'na göre Habertürk'ün bu kadar üstüne gelmesinin nedeni reklam vermemesiymiş...

Ali Ağaoğlu ve Fatih Altaylı arasındaki gerginliği hepiniz biliyorsunuz sanırım. İşte bu gerginlik sonrası Akşam gazetesi yazarı Tuğçe Tatari çaldı, Ali Ağaoğlu'nun kapısnı. Çok şey konuşuldu, çok şey yendi, içildi ancak bizim ilgimizi Ağaoğlu'nun Fatih Altaylı ve Habertürk gazetesi ile ilgili sözleri çekti....

(...) Elbette konu Habertürk ve Fatih Altaylı'ya da geliyor. Bildiğiniz üzere Ağaoğlu yaşananları reklam vermeme konusuna bağlıyor. 'İlk sayıda ilan vermiştik, gazete hakkımda çok güzel bir haber yapmıştı. Sonra çocuklar bir fiyat çalışması yapmış 'Hürriyet'e ilan vermek 10'sa bunlar 15 istiyor. Ne yapalım?' diye geldiler bana. 'Vermeyin o zaman' dedim. Sonra hakkımda bu haberler çıkmaya başladı' diyor ve ekliyor: Kesin reklam yüzünden diyemem, belki başka sebebi vardır, sadece tahminim bu benim.

Yapılan haber sonrası yazdığı ağır yanıt içinse 'Açığım olsa o kadar iddialı bir yanıt yazamazdım, kavgaya girecek cesareti bulamazdım. Önce açığımı bulsun sonra yazsın, ben buradayım' diyor.

Tüm bunların dışında da bir iddia atıyor ortaya: Benimle uğraşma işini öyle bir noktaya getirdiler ki Habertürk muhabirleri eski kız arkadaşlarımı arayıp röportaja ikna etmeye çalışıyormuş. Para bile teklif etmişler. Röportaj yapsan ne olur ki, sapık, saplantılı bir durumum yok benim. Normal kadın-erkek ilişkisi.