Medya
19 Eyl 2023 13:10 Son Güncelleme: 19 Eyl 2023 13:16

Fatih Altaylı Fikret Bila'yı fena iğneledi : " 'Remora'ya bunu yazdıran..."

Fatih Altaylı, CHP Genel Başkan adayı ve Grup Başkanvekili Özgür Özel'in istifa etmesi gerektiğini savunan Fikret Bila'ya göndermede bulundu.

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP yönetimine ağır eleştirilerde bulunarak genel başkanlığa aday olduğunu açıklayan ve kurultaya kadar Grup Başkanlığı görevinden istifa etmediğini duyuran Özgür Özel'i eleştiren HalkTV yazarı Fikret Bila'ya isim vermeden göndermede bulundu. Altaylı, "Genel Başkan'a istifa et diyen yok, bu 'Remora'ya bunu yazdıran elbette ki, genel başkan ve çevresi" dedi. 

"Başta CHP olmak üzere muhalefetin AKP'nin kötü birer kopyası" olduğunu savunan Altaylı, yazısında, CHP medyasının da AKP medyasından farklı olmadığını söyledi. 

Büyük balığı takip eden Remora balıklarına benzetme yapan Altaylı, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Türkiye’deki siyasete bu Remoralar gibi vantuzları ile yapışmış bir grup sözde gazeteci var.

Bunlardan biri 'Özgür Özel madem aday. O zaman partideki görevinden istifa etsin' buyurmuş. Görev dediği 'Grup Başkanlığı'. Parti Kurultay’a giderken en etkili konumda olan genel başkana 'İstifa et' diyen yok. O kalsın. Ama Özgür Özel etsin. Bu 'Remora'ya bunu yazdıran elbette ki, genel başkan ve çevresi.

Hani şu 'Partili Cumhurbaşkanı olmaz' dedikten sonra 'Seçilirsem partimden istifa etmeyeceğim' diyen. Bırakın partisinden istifa etmeyi 'Cumhurbaşkanı bir partinin genel başkanı olamaz' dedikten sonra 'Seçilirsem genel başkanlığı uhdemde tutmaya devam edeceğim' diyen ilke fukarası genel başkan ve çevresi." 

Yazının tamamı için tıklayın.