Medya
15 Haz 2011 10:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:27

EZEL'DE KOMİK HATA! BİR İNSAN CEZAEVİNE BU KADAR ''GÖNÜLLÜ'' OLUR!

Yüksel Aytuğ, önümüzdeki hafta final yapacak olan ekranların fenomen dizilerinden Ezel'deki komik hatayı yazdı...

Sen de mi Ezel?

Ve reytingin tecavüzüne uğrayan son kurban Eyşan oldu. Cengiz, finale bir kala, Eyşan’a önce tecavüz etti, sonra da öldürdü. Üstelik suçu da Ezel’e attı.
Bu sezon; içinden taciz, tecavüz, kadına şiddet geçmeyen dizi kalmadı gibi... Bu fakir de bu köşede yırtınıp dursun; "Tecavüzü diziler yoluyla ne kadar mıncıklarsanız, o kadar sıradan bir olay haline getirirsiniz, yapmayın" diye. Duyan kim?
Gelecek hafta Ezel bitecek...
Son derece sürprizli bir final izleyicileri bekliyor.
Benim içimden ne geçiyor, biliyor musunuz? Hani Ömer, Eyşan’la beraber olduğu o ilk gecenin sabahında kabusa uyanıyor ve cezaevini boyluyordu ya, hah işte o gerçekten kabusmuş mesela... Olan biten her şey kötü bir rüyaymış... Olur mu? Tabii ki olmaz.
Türk televizyon tarihinde senaryo devrimi yaratan bir dizinin sonu asla böyle bağlanmaz. Peki ne olacak? Vallahi bilmiyorum. İmkanım olmasına rağmen, sorup öğrenmedim de... Çünkü bilmek istemiyorum. Bilirsem, heyecanıma yenik düşüp tüyo veririm diye korkuyorum. Ama final bölümünün fragmanında iki önemli ipucu var. Ezel’in hazırlanan mezar taşı eşliğinde "Herkes sevdiğini öldürür" deniliyor. Bu kadarı da zaten yetiyor...
Bu arada son sahnede, polisler Ezel’i yere yıktıklarında, kahramanımızın kelepçesi arkadan bileğine takılmamıştı. Ezel resmen kelepçeyi elinde tutuyordu. 
Bir insan cezaevine girmeye ancak bu kadar ’gönüllü’ olur!

Yüksel Aytuğ/Sabah Günaydın