Spor
14 Tem 2023 22:24 Son Güncelleme: 14 Tem 2023 22:35

Erden Timur bir yıldızı daha 'Aslan' yaptı

Yeni sezon transfer çalışmalarını büyük titizlikle yürüten Galatasaray'da Erden Timur bir isimle daha anlaşma sağladı. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, PSG'de forma giyen Leandro Paredes'i 'Aslan' yaptı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Leandro Paredes transferini de açıklamaya hazırlanıyor.

Mauro Icardi ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, yıldız ismin bonservisi için PSG'ye 10 milyon Euro ödeyecek. Cimbom, Mauro Icardi'ye de 10 milyon Euro maaş verecek ve Arjantinli golcü Süper Lig tarihinin en fazla kazanan futbolcusu olacak.

Uzun yılladır sol bek problemi çeken Cimbom'da bu mevkiye transfer edilen Angelino'da Avrupa'da büyük ses getirdi. Leipzig'den kiralanan ve 6 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Angelino geçtiğimiz günlerde parçalı formayı sırtına geçirdi.

ERDEN TİMUR, PAREDES'İ İKNA ETTİ

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek adına transferde büyük oynayan Galatasaray, PSG forması giyen bir başka isim Leandro Paredes ile de anlaşmaya vardı. Erden Timur'un yoğun pazarlıklar sonucunda anlaşmaya vardığı oyuncunun İstanbul'dan ev bile bakmaya başladığı öğrenildi.

Dört yıllık sözleşme imzalanması beklenen Leandro Paredes, Galatasaray'dan senelik 2.5 milyon Euro kazanacak.

TORREIRA YORUM YAPMIŞTI

Galatasaray'ın başarılı Lucas Torreira geçtiğimiz günlerde Leandro Paredes'in fotoğrafını altına sarı-kırmızı kalplerin olduğu yorum bırakmış ve taraftarı heyecanlandırmıştı.