Medya
02 Şub 2011 08:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

EKRANLARI İŞGAL EDEN ROL MODELLER! ''SUNUCU MU İLKOKUL MÜSAMERESİNDE Mİ BELLİ DEĞİL?''

"TV'de karşıma çıkana, üç beş dakika tahammül edebiliyorum. Sadece boş gözle bakabiliyorum.."

Ekranları işgal eden rol modeller!..

Devletin resmi televizyonu yani TRT’de Gülben Ergen, ’kadın programı’ sunuyor.

Eline tutuşturulan kâğıtta yazılan soruları okuyor. Ve ’merakla dinliyormuş rolü’ oynuyor. Ağzını burnunu oynatırken o kadar yapmacık ki... Oysa kırsal kesimde yaşayan Türk kadınının sezgileri çok kuvvetlidir. Söylenen her sözün anlamını bilmese de bakışlardaki anlamı hemen çözer. Çok beğenilen bir kadın programı vardı, El Emeği... O gönderildi yerine Çağla Şikel ile şarkıcı eşi Emre Altuğ geldi. Allah’ınızı severseniz söyleyin, TRT’nin sabah programında sunucu olur mu bu çift... Show TV’de tamam da...

Satıldı satılacak deniliyor ama hâlâ TMSF’nin kontrolünde yani devlete ait olan Cine5’te ise sabah sabah karşımıza Pınar Eliçe çıkıyor. Assolist mi yoksa sunucu mu belli değil. Gülben’e göre daha samimi ama daha amatör. Stüdyo ilkokul müsameresi gibi. Kimin aklı, kim araya girdi ise iyi düşünmemiş. Bu Dubaililer’in ne yapacağı belli olmaz.

Şimdi gelelim özel TV kanallarına... Show TV’de gözümüzü açınca karşımıza Seren Serengil gelmeye başladı. Seren ne iş yapar? Artist mi şarkıcı mı? En son ne zaman film çevirdi, sahnede şarkı söyledi? Ama Allah’ın her günü gazetelerde. Şimdi de TV’de sunucu. Tebrik ederim Show TV’yi...

Devam edelim. Yeni açılan TNT’de emekli güzeller buluştular. Hande Ataizi evde kalmış kişilere çöpçatanlık yapıyor. Hülya Avşar bir şeyler yapacak. Petek Dinçöz saygın ve seçkin konuklarını orada ağırlamaya başladı.

Seda Sayan’ı, eski magazin gazetecisi Müge Anlı’yı, Esra Erol’u, tiyatrocu Zuhal Topal’ı, türkücü Songül Karlı’yı, Ece Erken’i saymıyorum. Onları eski TV’ci kabul ediyorum.

Kusura bakmayın ben bu konuda cahil sayılırım. Belki eksik yazıyorum. Unuttuklarımdan özür dilerim. Çünkü TV’de karşıma çıkana, üç beş dakika tahammül edebiliyorum. Sadece boş gözle bakabiliyorum..

Aykut IŞIKLAR / www.bugun.com.tr