Medya
22 Şub 2011 13:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

EKRAN POLİSİ ÇILDIRDI; "BİRİ ŞU SUMO GÜREŞÇİSİNE DUR DESİN YOKSA ...!"

Akşam gazetesi yazarı Burhan Ayeri, ekranda kendisiyle dalga geçen ünlü sunucuyu fena haşladı!

İrfan Aslanhan'ın sunduğu Velet Dada yerine programa başlayan Okan Karacan tepkiler karşısında ne yapacağını şaşırdı. Bu konuda Kendisini eleştiren Akşam Gazetesi yazarı Burhan Ayeri hakkında canlı yayında dalga geçmeye kalkışan Okan Karacan bu sefer usta yazarı çileden çıkardı.

"Bu sumo güreşcisine ve ona 'Yeter artık' diyebilecek kimselere sesleniyoruz." Diyen Burhan Ayeri "Gereği yapılmazsa?" diyerek Show Tv yönetimini uyardı !

İşte Ayeri'nin yazısı :

"Üzülerek görüyoruz ki Show Max denetimden çıktı. Dört ayrı olaydan gözaltına alınıp, yargılanmış biri, bu ekranı çocuk bahçesine çevirdi. İstediğini, başarılı olsa da yok ediyor, arzuladığını çalıştırıyor. Yetmiyor, eleştirenlerle dalga geçiyor. Örneğin 'Burhan Semerci' kim? Biz mi yoksa, sevgili Cengiz mi? Bu sumo güreşcisine ve ona 'Yeter artık' diyebilecek kimselere sesleniyoruz. Gereği yapılmazsa, ocak ayında Antalya'da meydana gelen ve örtbas edilen rezaletle işe başlayacağız. Asıl sahibini gönderip ele geçirdiği programın orkestrası dahi kaprislerinden bıkıp kaçtı. Bunlara nasıl izin veriliyor?"