Medya
08 Eki 2010 09:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:41

''EĞER BİR ARI İÇİN YARIM SAAT AĞLANACAKSA...'' AHMET HAKAN'DAN FETHULLAH GÜLEN'E ÇARPICI SORULAR!

Köşesine Fethullah Gülen'in Hüseyin Gülerce'ye anlattığı arı hikayesini aktaran Ahmet Hakan, Gülen'e şok sorular yöneltti.

Bir arı için yarım saat ağlanacaksa


FETHULLAH Gülen anlatıyor:

“Odama bir arı girmişti. Uçamıyordu, felç geçirmiş gibi bir hali vardı. Belki açlıktandır deyip bir kaşık balın içine bıraktım, olmadı. Yanına su koydum, iyileşmedi. Ne yapsam düzelmiyordu. Aldım, bahçeye bıraktım. Sonra oturdum yarım saat ağladım”. (Zaman yazarı Hüseyin Gülerce’nin dünkü yazısından alınmıştır).
***
Eğer “kanadı kırık zavallı bir arı” için yarım saat ağlanacaksa... Silivri zindanında suçlarını bile bilmeden tutuklu olarak yatan insanlar için ağlama süresi ne kadardır acaba?
Eğer “kanadı kırık zavallı bir arı” için yarım saat ağlanacaksa... Uydurma suçlamalarla apar topar kodese tıkılan bir polis müdürü için ağlama süresi ne kadardır acaba?
Eğer “kanadı kırık zavallı bir arı” için yarım saat ağlanacaksa... Ömrünün son deminde hoyratça evi basılan Türkan Saylan için ağlama süresi ne kadardır acaba?
Eğer “kanadı kırık zavallı bir arı” için yarım saat ağlanacaksa... “Ortamımı dinliyor olabilirler”, “Mahremime kamera dayamış olabilirler”, “Özel görüşmelerime kulak kabartmış olabilirler” diye tedirginlik yaşayan insanlar için ağlama süresi ne kadardır acaba?
Eğer “kanadı kırık zavallı bir arı” için yarım saat ağlanacaksa... İsrail askerleri tarafından öldürülen Mavi Marmara gemisindekiler için ağlama süresi ne kadardır acaba?
Eğer “kanadı kırık zavallı bir arı” için yarım saat ağlanacaksa... Acaba beni de itibarsızlaştırırlar mı diye endişeden endişeye gark olanlar için ağlama süresi ne kadardır acaba?
Eğer “kanadı kırık zavallı bir arı” için yarım saat ağlanacaksa... Kendilerini “cemaat mağduru” olarak gören bürokrat, siyasetçi ve askerler için ağlama süresi ne kadardır acaba?

Ahmet Hakan/Hürriyet