Gündem
13 Ağu 2010 18:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:32

EFSANE DİZİ CİNE 5 EKRANLARINDA DÖNÜYOR!

Bir dönemin efsane dizisi, artık hafta içi her gün Cine5 ekranlarında seyirciler ile buluşacak!

Sevilen dizi Kınalı Kar, artık hafta içi her gün Cine5 ekranlarında seyirciler ile buluşacak!
Emrah, Özlem Conker, Mustafa Avkıran, Engin Şenkan, Nurseli İdiz gibi usta oyunculardan oluşan kadrosu ile büyük beğeni ile izlenilen dizi ilk bölümüyle 16 Ağustos Pazartesi’den itibaren Cine5’te.

Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle :

Kınalı Kar Köyü’nün beyi bir kaza sonunda felç olunca karısı Süreyya bütün ipleri eline alıp köye hükmetmeye başlamıştır. Süreyya, dört kızının en büyüğü olan Nazar’ı yukarı köyün ağası Cabbar’la zorla evlendirmek istemektedir. Amacı iki köyün topraklarını birleştirip geçmişin intikamını almaktır. Nazar bunu engellemek için saçlarını keser. Çünkü köyün geleneklerine göre saçı kısa olan bir kızın evlenebilmesi için saçının uzamasını beklemesi gerekmektedir.

Ali zengin bir ailenin oğludur. Öğretmenlik eğitimi alan Ali, Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na yaptığı yardımlarından dolayı ödüllendirilecektir. Annesi ve okul arkadaşı Özdemir’le törene gider. Törende Ali adında bir çocuğun Kınalı Kar Köyü’nde öğretmen olmadığı için İstanbul’a okumaya geldiğini anlatması onu duygulandırır ve Kınalı Kar’a öğretmen olmaya karar verir.

Yönetmen : Taner Akvardar

Eser - Senaryo : Gamze Özer, Özgür Evren

Yapım : Yağmur Ajans

Oyuncular : Emrah (Ali Yılmaz), Özlem Conker (Nazar), Mustafa Avkıran (Cabbar), Engin Şenkan (Bey), Nurseli İdiz (Süreyya), Burçin Terzioğlu (Pınar), Deniz Erözen (Fadik), Seren Fosforluoğlu (Mihriban), Engin Yüksel (Recep), Alper Kul (Demir), Murat Daltaban (Kanber), Nihan Aslı Elmas (Sumru), Zeynep Gülmez (Zehra), Aysan Sümercan (Nafile), Mazlum Kiper (Müfit), Fatma Karanfil (Nagihan), Mahir İpek (Ömer), Mürşit Bağ (Yusuf), Yaşar Abravaya (Küçük Ali)