Medya
14 Eki 2010 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:42

DİZİ DİZİ HATALAR! İKİ AYRI DİZİDE İKİ TUHAF HATA!

"Ama görünen o ki, Arka Sokaklar'ın yapımcıları Türk halkının unutkanlığına fazla güveniyor."

Reenkarnasyona devam

Geçen hafta Arka Sokaklar'daki reenkarnasyon olaylarından sıkça söz etmiştik. Oyuncu Fatih Payat aynı dizide belirli aralıklarla tam üç kez rol almıştı.

Ama görünen o ki, dizinin yapımcıları Türk halkının unutkanlığına fazla güveniyor. İşte bir reenkarnasyon vakası daha... Bu kez okurumuz Turhan Göçmen uyarıyor: Aktör Mehmet Atay, geçen sezon önce tövbekar bir uyuşturucu satıcısı rolündeymiş.

Sezon finalinde ise bambaşka bir kimlikle bu kez mafya babası olmuş!.. Buraya bir Mehmet Ali Birand yorumu yakışır: "Sahi kuzum, oyuncu mu kalmadı memlekette?"

Soruşturma nerede?
Aşk ve Ceza'da tempo hiç düşmüyor. Nasıl düşsün ki? Her türlü bela gelip, iki aileden birini buluyor. Bu hafta, Ahmet Ağa, oğlunu adamlarına boğdurttu. Aslında kafasını havuzdaki suya daldırıp, çıkartarak ona ihanetin bedelini hatırlatmak için ders vermek istiyordu.

Ama delikanlının kafasını gereğinden fazla suyun içinde tutturunca, genç boğuluverdi. Oğlunun nefes almadığını gören Ahmet Ağa panikle onu arabaya bindirip, hastaneye yetiştirmeye çalıştı, ama nafile... Bundan sonra bekledim ki polisler hemen eve gelsin, kapsamlı bir araştırma yapsınlar. Ev halkını birer birer karakola çağırıp, ifadelerine başvursunlar. Çelişkili ifade verenleri tutuklasınlar v.s...

E, öyle ya, koca bir adam elbiseleri sırılsıklam halde ölü olarak hastaneye getiriliyor. Köşkün sakinleri "Suda ölü bulduk" diyorlar. Siz olsanız şüphelenmez misiniz? Aslında şüphe etmeye de gerek yok. Kanunlar bu tür vakalarda adli soruşturma ve otopsi emreder. Ama olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen ne gelen vardı, ne giden... Umarım gelecek haftaki bölümde rötarlı da olsa soruşturma safhasına geçilir.

Yüksel Aytuğ / Sabah