Medya
06 Oca 2012 11:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

'DİVA' GAZOZ'UN ANLAMINI BİLMİYORMUŞ!

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Bülent Ersoy'un Deniz Gezmiş'le ilgili açıklamalarıyla ilgili yazısına ilginç bir son dakika notu koydu.

Türk solunun davası uğruna idamı göze almış bir liderini, Yeşilçam filmlerinde içlerine ilaç attığı gazozlarla genç kızları kötü emellerine alet eden Nuri Alço'ya indirgediğini anlatınca ...

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Bülent Ersoy'un Deniz Gezmiş'le ilgili açıklamalarıyla ilgili yazısına ilginç bir son dakika notu koydu.

Yazıyı gazeteye yollarken Ersoy'un kendisini aradığını, neden "konunun bu kadar uzatıldığını" anlamadığını söylediğini yazdı.

Ardından Diva'nın gazoz muhabbetinden aslında hiç bir şey anlamadığını da ortaya çıkartan bir ayrıntıya dikkat çekti. İşte o satırlar:

"Saat 14.30 sularında yazımı bitirdim, gazeteye geçmek üzereydim ki telefonum çaldı.

Arayan Bülent Ersoy'du. Diva, "Ben Deniz Gezmiş'in yeri doldurulamayacak namus abidesi bir lider olduğunu söyledim, insanlar olayı nereye çekti?" dedi.

Ersoy'a, 'gazoz'la Deniz Gezmiş gibi Türk solunun davası uğruna idamı göze almış bir liderini, Yeşilçam filmlerinde içlerine ilaç attığı gazozlarla genç kızları kötü emellerine alet eden Nuri Alço'ya indirgediğini anlatınca dona kaldı.

Ersoy, "Ben böyle avam ve mecazi şeyleri bilmem. Şimdi sen söyleyince anladım insanların 'gazoz'un üzerine niye bu kadar gittiğini. Yüce Rabbim ve Kur'an-ı Kerim üstüne yemin ederim ki bilmiyordum bu söylediğini" dedi.