Magazin
21 Ara 2023 17:29 Son Güncelleme: 21 Ara 2023 17:33

Dilan Polat'ın astroluğu Hilal Saraç konuştu: 'Başına bunların geleceğini söylemiştim'

Kara para aklama suçundan beraberindekilerle birlikte tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın astroluğu ortaya çıktı. Astrolog ve yazar Hilal Saraç, "Dilan Polat'ın başına bunların gelebileceğini çok önceden kendisine söylemiştim. Ancak beni dinlemedi. Gelinen noktada sadece özgürlüğünü istiyor" açıklamasını yaptı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturması kapsamında tutuklanan ünlü fenomen Dilan Polat-Engin Polat kamuoyunda konuşulmaya devam ediyor.

Şimdi de Polat çiftinin astroluğu ortaya çıktı.

12Punto'nun haberine göre; Aynı zamanda Kocaeli Gündem yazarı olan astrolog Hilal Saraç, Dilan-Engin Polat çiftinin kendisiyle görüşmek istediğini açıkladı.

Saraç, şu açıklamaları yaptı:

"Dilan ve Engin Polat çiftinin astroloğuyum. Aynı zamanda psikologları ve aile danışmanlarıyım. Bunlardan en önemlisi ise Dilan Polat’ın arkadaşı, dostuyum. Cezaevinde Dilan Polat’ı ailesi dışında sadece 3 kişi ziyaret edebiliyor. Bunlardan birisi de benim.

Dilan Polat'ı arkadaşı ve psikoloğu olarak ziyaret edeceğim. Kendisine danışmanlık veriyorum. Bundan sonra her pazartesi günü görüş olacak. Listede adım var" 

'TAMAMEN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ İSTİYOR'
Dilan Polat’ın psikolojik açıdan çok yıprandığını söyleyen Hilal Saraç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendisini cezaevinde ilk kez ziyaret edeceğim. Dilan Polat, psikolojik olarak aşırı derece yıprandı. Görüşmemizde kendisine yıldızname, bilinçaltı ve ne zaman çıkacağı ile ilgili bilinçaltı kodlama, bilinç altı rahatlatma taktiği ile ilgili bilgiler vereceğim. Dışardaki mal varlıklarının paranın, pulun hiçbir önemi yok. Tamamen özgürlüğünü istiyor.

Başına bunların gelebileceğini çok önceden kendisine söylemiştim. Ancak beni dinlemedi. Çok sonraları geri çekildi. İşler kızışınca, geri çekilmek istedi. Ancak başına bu işlerin gelmesini engelleyemedi"