Medya
21 Mayıs 2014 10:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:11

Dıgıturk ve D-Smart'a Soma çağrısı!

Star Gazetesi yazarı Asabi Adam, Soma'da yaşanan maden faciasının ardından Dıgıtürk ve D-Smart başta olmak üzere televizyon platformuna bir çağrıda bulundu.

İşte Asabi Adam'ın "Fatura yollamayın" başlıklı bugünkü yazısından o bölüm...

Soma’da yaşanan facianın ardından kimi gerçekten yardım yapıyor kimi orada olmayı kişisel tanıtım aracı olarak kullanıyor. Bugün televizyon platformlarına bir çağrı yapalım. Bizim ülkemizde yas evinde televizyon açılmaz. Bu olay sırasında Soma ve çevresinde televizyonunu açan olduysa da mutlaka haber alma umuduyla ekran başına geçmiştir.

Digiturk, D-Smart, Tele-Dünya, Türksat-Kablo, maden faciasında hayatını kaybeden ve madenden sağ kurtulanlar için ister sadece bu ay ister daha fazla bir süre faturalama yapmayın, para tahsil etmeyin.

Sizin için büyük bir maliyet değildir bu ama eşini, evladını kaybedenler için, son ödeme tarihi bilmem ne olan bir fatura almak, televizyonun hiç de akla gelmediği bir dönemde sadece acı verir.

Van depremi sırasında yıkılmış binalara giden televizyon ya da diğer hizmet faturalarının ne kadar saçma bir görüntü oluşturduğunu birlikte yaşamıştık. Şimdi evler yıkılmadı ama ocaklar söndü.

Hadi Digiturk, hadi D-Smart hadi Tele-Dünya hadi Türksat-Kablo açıklamayı hemen bugün yapın, yolladığınız fatura varsa da geri çekin...