Medya
02 Nis 2023 12:37 Son Güncelleme: 02 Nis 2023 12:56

Derya Köroğlu sunucuyla ‘Köroğlu gibi savaştı’! ‘Yanlışlık oldu demek için arıyorum, açmıyor…’

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, sunucu Betül Begümhan Aydoğan’ın ‘yanlışlıkla aradığı’ Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu ile aralarında geçen diyaloğu köşesine taşıdı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Flash Haber TV’deki ‘Haberdar’ı hazırlayıp sunan Betül Begümhan Aydoğan’ın, Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu ile yaşadığı geçen olayı köşesine taşıdı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu’nun bugünkü yazısından ‘Derya Köroğlu’nun Köroğlu gibi savaşı!’ başlıklı bölüm şöyle:

“Biraz önce ilginç bir an yaşadım. Yöneylem Araştırma Direktörü Derya Kömürcü yerine Derya Köroğlu’nu (Yeni Türkü solisti) aramışım. Kendisini konuk olmaya ikna etmeye çalıştım uzun süre. Derya Bey ısrarla ‘Tweet atmadım’ dedi. Ben de Cumhuriyet sizi haber yapmış dedim. ‘Ben o kadar günlük siyaseti yorumlayamam’ dedi. Siz siyaset bilimcisiniz ama dedim. ‘Hayır değilim’ de demedi sağ olsun. İkimiz de şaşkın telefonu kapadık. Şimdi yanlışlık oldu demek için arıyorum, açmıyor.”

Okuduğunuz bu satırları Flash Haber TV’deki ‘Haberdar’ı hazırlayıp sunan Betül Begümhan Aydoğan, Twitter hesabında yazdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmeyeceğini vurgularken ne demişti?

“Köroğlu gibi dövüşmeye devam edeceğiz.”

Anlaşılan o ki Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu da kendisini ısrarla siyaset zeminine çekmek isteyen televizyoncuyla adeta Köroğlu gibi savaştı!

Bu komik olay epeydir gülmeye hasret insanlara iyi gelmiş olacak ki çoğu bu minvalde yorum yazdı bu tweet’in altına, kimi de kendi yaşadığı kazayı.

Gazeteci Berivan Tapan, "Bu da bir şey mi?” diyerek çıtayı yükseltti:

“Ahmet Türk yerine Ahmet Ümit’le buluştum yanlışlıkla.”

Profilinde “Davranış Bilimcisi, Hemşire ve P.E.N Türkiye Y. Kurulu Üyesi” yazan Tülin İşleker, tanık olduğu bir yanlış insanı arama olayını ise şöyle aktardı:

“10 yıl önce Y.K. toplantısına Tarık G. adlı arkadaş gecikti. Başkan Z. Oral telefon açtı:

‘Tarık nerede kaldın? Üyeler seni bekliyor?’

Telefonun ucundaki Tarık Akan yanıtladı:

‘Atina’dayım. Ne toplantısıydı bu?’

Rahmetle…”