Medya
13 Haz 2014 10:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:17

Cüneyt Özdemir: Sonra yazmak içimden gelmedi

"Sonra yazmak içimden gelmedi!" Radikal yazarı Cüneyt Özdemir'in köşesinin başlığı bugün işte böyle.

"Sonra yazmak içimden gelmedi!" Radikal yazarı Cüneyt Özdemir'in köşesinin başlığı bugün işte böyle.

"Sizlere aslında bugün işgal edilen bir şehrin ruh halini anlatmak istiyordum..." diye başlıyor Özdemir köşesine, Musul'u ele geçiren IŞİD'in, tıpkı Taliban'ın Afganistan'dan sonra Pakistan'ı ele geçirmesi gibi ilerlediğini, anlatmak üzere başladığı yazısını orta yerinde kesiyor ve "Sonra yazmak içimden gelmedi..." diyor.

"Dün bayram değil seyran değilken Google Plus'ın kapatılması üzerine sözler biriktirmiştim..." diye yeni bir konuya geçiyor... Yazısını orta yerinde kesiyor ve "Sonra yazmak içimden gelmedi..." diyor.

"Geziye katılan, birazcık muhalif olan oyuncuların da tek tek uyuşturucu operasyonları ile gözaltına alınmasının da bir baskı türü olup olmadığı üzerine bir köşe yazısı kurguluyordum." diyerek başka bir konuya atlıyor... Lakin yine aynı şey oluyor. Yazısını orta yerinde kesiyor ve "Sonra yazmak içimden gelmedi..." diyor.

Özdemir'in yazısının finali hem bahsetmek istediği diğer konuları sergiliyor hem de ilginç bir ayrıntı ile bitiyor: Radikal'in son kez basılı olarak yayımlanacağı sonra yoluna internet üzerinden devam edeceğini duyması üzerine yazacağı çok şey olduğunu söyleyen Özdemir şöyle bitiriyor yazsını:


"Eşle dostla otururken nasıl daha az telefonla konuşacağımıza dair yeni çözüm önerilerim vardı, Nuri Bilge Ceylan'ın filmi vizyona girerken bağımsız sinemanın ve gişe tröstünün geleceği üzerine sözler biriktirmiştim, Dünya Kupası'nın nasıl bir tüketim malzemesine dönüştüğünü Shakira'nın son çakma Dünya Kupası şarkısı üzerinden anlatmak pekâlâ fikir olabilirdi.

Sonra yazmak içimden gelmedi.

* * *

21 Haziran'da Radikal'in son kez basılı olarak yayımlanıp sonra yoluna internet üzerinden devam edeceği haberini aldım. Üzerine ne kadar çok yazılacak şey var diye düşündüm.

Sonra yazmak içimden gelmedi."

Yazının tamamını okumak için tıklayınız