Medya
06 Eyl 2013 11:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

CÜNEYT ÖZDEMİR: KURTLAR VADİSİ'NİN YENİ SEZON MİSYONU GEZİ OLACAK!

Kurtlar Vadisi'nin yeni sloganıyla anons edilmesi Radikal yazarı Cüneyt Özdemir'in de dikkatini çekti.

Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonda "Penguenleri izlemek istemiyorsak, gerçekleri Kurtlar Vadisi’nden izleyin" sloganıyla anons edilmesi Radikal yazarı Cüneyt Özdemir’in de dikkatini çekti.

İŞTE VADİ’NİN YENİ SEZONDAKİ MİSYONU

Özdemir, ünlü dizinin yeni sezonda Gezi eylemlerine odaklanarak "dış mihrakları" ete kemiğe büründüreceğini yazdı. "Dış güçlerin sinsi oyun planlarını, Otporu motporu hepsini bu sezon Kurtlar Vadisi’nde izleyip öğreneceğiz" diyen Özdemir, "Bir tek Gezi de değil Suriye’den Mısır’a kadar hükümetin gerçeklerle dolduramadığı pek çok mesele dizi icabı ‘halledilecek.’" diyerek yeni sezonda Vadi’nin misyonunu özetledi.

İşte Özdemir’in "Penguenler, Kurtlar Vadisi’ne karşı" başlıklı yazısındaki ilgili bölüm:

HÜKÜMET GEZİ İÇİN NE ANLATTIYSA VADİ’DE ONU İZLEYECEĞİZ

Gezi olaylarının zirveye çıktığı bir dönemde Necati Şaşmaz’a Başbakanlık kapılarını açtıran da kuşkusuz toplumun gözündeki Polat Alemdar imajının gücüydü. O talihsiz basın toplantısı olmasa muhtemelen bu ziyaret sokakta bambaşka yankılanabilirdi. Ama ah o kedi gözü yok mu…
Neyse, konuyu dağıtmayalım!

Muhtemelen Gezi olaylarının arkasındaki çakma kukuletalı faiz lobilerinin toplantılarını, dış güçlerin sinsi oyun planlarını, Otporu motporu hepsini bu sezon Kurtlar Vadisi’nde izleyip öğreneceğiz. Böylece bugüne kadar Gezi olaylarında bulunmayan dış mihraklar canlı, diyaloglarıyla ete kemiğe bürünmüş bir şekilde karşımıza çıkacaklar. Gezi’nin aslında nasıl bir ‘oyun’ olduğunu tüm Türk halkına anlatacaklar. Üstelik bu sefer Necati Şaşmaz’ın sesinden değil Polat Alemdar’ın kendine güvenen sesinden. Recai Şaşmaz’ın güçlü kaleminden. Anlayacağınız Gezi sonrası binbir dereden su getirerek doldurulamayan büyük bir boşluk da böylece dolacak. Bir tek Gezi de değil Suriye’den Mısır’a kadar hükümetin gerçeklerle dolduramadığı pek çok mesele dizi icabı ‘halledilecek.’

CNN TÜRK PENGUEN’İ YİNE YAYINLAYACAK MI?

CNN Türk’ün tepe ismi Barış Tünay ile arasında geçen penguen geyiğini de paylaşan Özdemir kanalın bir efsaneye dönüşen belgeseli bu sezon yayınlayıp yayınlamayacağını da açıkladı:

Bütün bunları anlatırken böylesine bir başarıdan dolayı dizinin yapımcılarını ya da senaristlerini veya oyuncularını suçlayacak değilim. Tam tersi hepsini tebrik etmek gerekiyor. Yanarım da bizim penguen belgeseline yanarım. Geçen gün yeni sezon hazırlıkları için görüştüğüm CNNTÜRK Genel Müdürü Barış Tünay’a “Bu sezon penguen belgeselini yayımlayacak mısınız” diye sordum.
“Valla belgesel şahane ama görünen o ki yayımlamayacağız” dedi.
Yani izlemek isteseniz de bu yıl penguen belgeseli yok.
Gerçekleri nereden izleyeceğinizin adresini de artık biliyorsunuz zaten!

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN