Medya
05 Mar 2014 09:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Cüneyt Özdemir, Demirören'lere seslendi; Uğur'una sahip çık!

Cüneyt Özdemir, önceki gün programına çıkan Mlliyet yazarı Uğur Meleke'nin gazeteden atıldığı haberleri üzerine bugün Radikal'deki köşesinden bir yazı yazdı.

MİLLİYET UĞUR’UNA SAHİP ÇIK

Tam bu noktada medyanın yeni patronlarından Milliyet gazetesine de bir hatırlatma yapmakta fayda var. Önceki gün 5n1k programına katılan Uğur Meleke yayımlanan Fenerbahçe tapeleri ile ilgili Başbakan Erdoğan’ın kongreye müdahalelerini eleştiren sözler söyledi. "Eğer Başbakan FB başkanı olmak istiyorsa siyaseti bıraksın Fenerbahçe kongresinde seçimlere girsin" dedi. Bu sözlerinden sonra sosyal medyada Uğur’un Milliyet’ten atıldığı yönünde haberler yayılmaya başladı.

Milliyet gazetesi, basınımızda tarihi bir kurum. Bir Milliyet okuru olarak yeni sahipleri Demirören'lere seslenmek isterim. Spor basınının en namuslu ve başarılı yazarlarından Uğur Meleke’yi iki cümlelik yorumu nedeniyle işten kovmayı düşünüyorsanız büyük hata yaparsınız. Bu, sadece Milliyet’te yazan onurlu gazeteci meslektaşlarımızın meşruiyetlerinin içini boşaltmakla kalmaz, yarın bir gün bu tür karar verenleri sokağa çıkamayacak noktalara getirebilir. Üzerinizde baskı var mı bilmiyorum, varsa da Cumhurbaşkanı Gül’ün sizin yazarlarınıza da söylediği gibi biraz direnin be kardeşim. Biraz direnin.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız