Medya
25 Ara 2021 19:40 Son Güncelleme: 25 Ara 2021 19:47

Cumhuriyet'teki istifalara bir yenisi daha eklendi! "Önce atıldım sonra ayrılmaya zorlandım"

Cumhuriyet gazetesinde yaşanan istifalara bugün bir yenisi daha eklendi.

Cumhuriyet gazetesinde sular durulmuyor.

Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya'nın görevden alınmasıyla birlikte peş peşe istifaların yaşandığı gazeteden bir istifa haberi daha geldi.

Geçtiğimiz Kasım ayında işine son verilen ancak daha sonra atılmaları iptal edilen 8 sendikalı gazeteci arasında yer alan Hilal Köse, “Giden onlarca arkadaşım gibi ayrılmaya zorlandım” diyerek gazeteye veda etti.

 Ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyuran Köse, şu ifadeleri kullandı:

 “20 yıllık #Cumhuriyetgazetesi maceram benim de bitti. Önce atıldım, sonra ayrılmaya zorlandım giden onlarca arkadaşım gibi. Hiçbirimiz istemedik, yaşatmak istediğimiz miras her an aklımızda ama bazen gitmekten başka yol yoktur. Mış gibi yapamazdık, o mirasa ihanet edemezdik...

 “AYKUT KÜÇÜKKAYA OLMADAN YOLA DEVAM EDEMEZDİK”

Her şeyden önemlisi ben dahil atılan 8 kişi için istifa eden,  Cumhuriyet’in bütün dertlerini yüklenen Genel Yayin Yönetmenimiz Aykut Küçükkaya olmadan yola devam edemezdik. En zor günleri birlikte aştık yine aşacağız. Cumhuriyet'in güzel mirası hep bizimle olacak #CumhuriyetBiziz

 CUMHURİYET’İN UTANÇ SAYFALARINDA YERLERİNİ ALDILAR

Bu durumun sorumluları Işık Kansı ve Mustafa Balbay mış gibi yapmaya devam etsinler. Cumhuriyet'in utanç sayfalarında yerlerini aldılar. Üzüntümüzle dalga geçenler var ki en zavallı grup. Velhasıl her şey geçer, dostluk kalır. İyi ki yolumuz buluşmuş gerçek Cumhuriyetçilerle♡”