Medya
11 Kas 2014 09:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan ateş püskürmüştü! Fatih Altaylı'dan sürpriz karar!

3. Havalimanı yazısıyla şimşekleri üzerine çeken Fatih Altaylı, çok ama çok uzun bir tatile çıkıyor.

Yazdığı üçüncü havalimanı yazısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hedef tahtasına oturtulan Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, 'uzun bir' tatile çıktı.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde yazdığı üçüncü havalimanı yazısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefi haline gelmişti.

Altaylı, Habertürk gazetesindeki köşesinde, üçüncü havalimanı arazisinin bataklık olduğu ve ihalesinin iptal olabileceğini yazmıştı. Erdoğan da, Altaylı için isim vermeden, "Hazımsızlık çok kötü. Oturdu mu bir daha halledemezler. Onun için bunların ani, acil operasyonlara ihtiyacı var" demişti.

Erdoğan'ın bu sözlerine Altaylı köşesinden, "Şimdilik sağlığım yerinde. Ama Allah'ın işine karışılmaz. Yarın öbür gün yine bir operasyon geçirmek zorunda kalırsak, sağlığımız için faydalı olduğunu düşünürüz" ifadeleriyle yanıt vermişti.

'UZUN BİR' TATİLE ÇIKTI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fatih Altaylı bugün 'uzun bir' tatile çıktığını açıkladı. "Bir süreden beri planladığım birkaç seyahatim vardı. Uzun bir Güney Amerika gezisi yapmak istiyordum" ifadelerini kullanan Altaylı, "Bu 'uzun tatili' epeydir planladığım için farklı yorumlamayın lütfen. 'İzninizi rica ediyorum' desem yalan olur" diye yazdı.

Fatih Altaylı'nın yazısının o bölümü şu şekilde:

Biliyorsunuz, yıllardır doğru düzgün izin yapmadan, zaman zaman haftada 7 gün çalışarak siz okurlarıma hem güzel bir gazete vermek için hem de bu köşede okunabilir şeyler yazmak için çabaladım.

Gerçi yayın yönetmenliğini bıraktıktan sonra biraz daha fazla zamanım olduysa da, yazı yazmak bile aslında insanın kafasını tamamen boşaltıp gerçek bir “tatil” ya da “dinlenme imkânı” yaratmasını engelliyor.

Bir süreden beri planladığım birkaç seyahatim vardı. Uzun bir Güney Amerika gezisi yapmak istiyordum.

Brezilya’dan başlayıp Arjantin, Şili, Uruguay, Peru’yu dolaşmak, farklı kültürleri tanımak, dünyaya uzak bir pencereden bakmak.

Ardından da benzer bir şekilde Asya’nın ücra köşelerine gitmek, Eski Dünya’yı yakından görmek.

Bu yüzden bir süre izninizi rica ediyorum. Bu hafta sonu Londra’da,A TP maçlarını izleyeceğim. Tabii bu keyfi sizlerle gazetemde paylaşacağım.

Ardından da biraz gezeceğim.

Oralarda gördüklerimi de sizlerle paylaşmak üzere tabii.

Bu “uzun tatili” epeydir planladığım için farklı yorumlamayın lütfen. “İzninizi rica ediyorum” desem yalan olur.

Ama “Affınızı rica ediyorum” desem doğruyu söylemiş olurum.

Şimdilik hoşçakalın