Medya
13 Oca 2011 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

ÇOCUKLAR DUYMASIN'A BİR SÜRPRİZ TRANSFER DAHA!

Birol Güven, Çocuklar Duymasın'ı zirvede tutmak için Ersin Korkut'tan sonra ünlü bir oyuncuyla daha el sıkıştı.

Ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven, ‘Çocuklar Duymasın’ı zirvede tutmak için şapkasından tavşan çıkarmaya devam ediyor.
Beş yıldır çarşamba gecelerinin reytingde bir numarası olan ‘Yaprak Dökümü’ ekrana veda edip, onun yerine Kanal D’de ‘Şüphe’, Show TV’de ise ‘Muhteşem Yüzyıl’ başla-dığı hafta senaryodaki sürpriziyle ‘Çocuklar Duymasın’ı reyting listesinin zirvesine oturtan Birol Güven, dizisine iki sürpriz transfer yaptı.
Daha ekrana gelmeden Türkiye’nin gündemine oturan ‘Muhteşem Yüzyıl’ın rüzgarına karşı, ‘Haluk’ ve ‘Meltem’e boşanma kararı verdirerek ‘Yaprak Dökümü’nden boşalan zirveye yerleşen ‘Çocuklar Duymasın’ın yeni sürprizlerinden biri Ersin Korkut, diğeri ise Sinan Bengier.
‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın yıldızlarından Ersin Korkut, dizinin 27’nci bölümünde ‘hırsız’ı oynayacak. ‘Haluk’, Ersin Korkut’un eve giren hırsız olduğunun farkında olmayacak.
Sinan Bengier ise ‘Çocuklar Duymasın’a ‘Paratoner Osman’   olarak katılacak. Şanssız, bahtsız bir adam ‘Paratoner Osman’, kısa sürede ‘Gülfidan’ın koca adaylarından biri olacak.

Ali Eyüboğlu/Milliyet