Medya
23 Tem 2023 11:47 Son Güncelleme: 23 Tem 2023 12:04

CHP - Halk TV arasında kılıçlar çekildi! CHP’li belediye o programı engelledi…

CHP, Halk TV ile tüm ilişkisini sonlandırdı. Bunun ilk etkilerini de Serhan Asker'in sunduğu Görkemli Hatıralar programı yaşadı. Program iptal edildi…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP'nin Halk TV ile tüm ilişkisinin sona erdiğini duyurmuştu. Kanal yönetimi de bu durumu doğrulamıştı. CHP-Halk TV arasında yaşananlar ilk etkisini gösterdi.

"GÖRKEMLİ HATIRALAR PROGRAMIMIZ İPTAL EDİLMİŞTİR"

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "CHP Genel Merkezimiz tarafından gönderilmiş olan genelge doğrultusunda HALK TV’de bugün yayınlanacak olan Görkemli Hatıralar programımız iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

 

"CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TALİMATIYLA İPTAL EDİLDİ"

Programın sunucusu Serhan Asker de programın iptaliyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Görkemli Hatıralar izleyicileri... Bugün Antalya Döşemealtı'nda tarihi Kırkgöz Hanı'nda büyük hazırlıkları yapılan program ne yapmaya çalıştığı belli olmayan bir CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın talimatıyla iptal edildi.

Ancak canlı yayının yapılacağı yerin dışına çıkarak sizlerle birlikte olacağız. Üzgünüz... Görkemli Hatıralar sizin programdır. Susmayacağız... Tüm Antalyalıları canlı yayına davet ediyorum..."

 

CANLI YAYINCA CHP'YE İSYAN

Öte yandan canlı yayında Eren Erdem'i hedef alan Seyhan Asker, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan konuya ilişkin bir açıklama beklediklerini de söyledi.

"EREN ERDEM'İN TALİMATIYLA PROGRAMIMIZ İPTAL EDİLDİ"

Asker şu şekilde isyan etti:

"Görkemli Hatıralar bir darbe yedi. 3,5 senedir yollardayız kar kış pandami demeden ülkemizi tanıtmaya çalışıyoruz. Fakat bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğunu söyleyen birinin talimatıyla 40 Göz Hanı’nda program yapacaktık yaptırmadılar.

Sizin programınız, halkın programı bugün böyle bir yasakla karşılaştı. Dün akşam o genel başkan yardımcısı program yapılmayacak dedi. Biz de izleyicimiz için programımızı açık alanda yapacağız.

Büyük bir kırgınlık içerisindeyiz ama susmayacağız. Ne yapmaya çalıştığını anlamadığımızı birinin kararıyla buradayız. Eren Erdem’in talimatıyla 40 Göz Hanı’nda yapılamıyor program. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ben bir açıklama bekliyorum. Onun talimatıyla mı yapıldı bunlar? Kılıçdaroğlu’na son dönemde nasıl destek verdiğimizi hepiniz biliyorsunuz.

Eren Erdem’in belediye başkanına verdiği talimatla programımız iptal edildi. Yasaklar nereye kadar? Bu konuda merak ediyorum Kılıçdaroğlu bir açıklama yapacak mı? Talimatı var mı? Onun demeyeceğini biliyorum ama bir yardımcı bu talimatı verdi ve belediye başkanı da çaresiz kaldı."