Medya
25 Oca 2016 13:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:19

Cem Küçük'ten olay Biden iddiası: Cüneyt Özdemir uyduruyor!

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük, Cüneyt Özdemir'in Jill Biden'la aralarında geçen konuşmanın gerçek olmadığını iddia etti.

Hafta sonu Jone Biden ziyareti medyanın gündemindeki en önmeli konulardan birisi oldu. Joe Biden'ın görüştüğü gazeteciler, Biden'ın diğer ziyaretleri kadar ses getirdi.

Biden'la görüşen gazeteciler için bugün en ilginç yorumlardan birisi Cem Küçük'ten geldi. Cem Küçük, o isimler için "Biden’ın görüştüğü tüm gazeteciler Türk milleti ve devleti nazarında medeni ölü olan acınası tipler" dedi.

Cem Küçük'ün ilginç bir iddiası daha vardı. İddia, Jill Biden'la bir cafede karşılaşan ve yaşadıklarını Twitter'dan paylaşan Cüneyt Özdemir'le ilgiliydi.

Cüneyt Özdemir, Twiter'dan "Biraz önce Özel kalemi benimle tanışmış ve kartımı almıştı. Çıkışta Jill Biden masamızda durdu ve İngilizce 'Merhaba Cüneyt nasılsın?' dedi." yazmıştı.

Cem Küçük ise; "Bu arada yine bitmiş, artık ismi bile hatırlanmayan bir başka sömürge gazetecisi de Biden’ın karısı bir kafede kendisinin ismini zikretti diye sevindirik olmuş. Öte yandan tanıklar Biden’ın karısının öyle bir şey demediğini ve bu bitik gazetecinin uydurduğunu söylüyorlar" sözleriyle Cüneyt Özdemir'i yalanladı.

İŞTE CEM KÜÇÜK'ÜN YAZISINDAN DİKKAT ÇEKEN O BÖLÜM

ABD tarihin gördüğü en yeteneksiz Başkanlardan Obama’nın yardımcısı Joe Biden ülkemizde bazı bitmiş sömürge gazetecileriyle konuşmuş ve o gazeteciler de Biden’a yalakalık yaparak ve yalvararak Türkiye’ye Amerikan müdahelesi istemişler. İşte bunlar bu kadar zavallı ve rezil tiplerdir sevgili okurlarım. Biden kafalarını okşamıştır herhalde bu sömürge gazetecilerinin. Biden’ın görüştüğü tüm gazeteciler Türk milleti ve devleti nazarında medeni ölü olan acınası tipler. Biden onlara Beyaz Saray’da ayakkabı boyacılığı işi verse mutlu olurlar. Her gün Amerikalıların pabuçlarını parlatırlar. Bu arada yine bitmiş, artık ismi bile hatırlanmayan bir başka sömürge gazetecisi de Biden’ın karısı bir kafede kendisinin ismini zikretti diye sevindirik olmuş. Öte yandan tanıklar Biden’ın karısının öyle bir şey demediğini ve bu bitik gazetecinin uydurduğunu söylüyorlar. Türkiye’nin en büyük anchorman’i olacağım derken yaşayıp yaşamadığı bile bilinmeyen bir tipe dönüşünce böyle travmalar olabiliyor.
Evet bu zavallı tipler sömürge gazetecileri. Aslında bu terimin orijinali merhum büyük düşünür Edward Said’indir. Said kendi ülkesinin kültüründen ve halkından nefret ederek varlığını üstün Batı medeniyetine ait gören ve ancak belli Batı istihbarat örgütleri tarafından aparatçik olarak kullanılan acınası entelektüel tipolojisi için sömürge aydınları tabirini kullanmıştır. Hem Afrika’da hem Asya’da hem Latin Amerika’da hem de İslam dünyasında böyle aydın örnekleri çok sayıda vardır. Bunlara aydın bile denemeyeceği için sömürge gazetecileri diyorum. İhanet bildirisine imza atan 1128 akademisyen ise sömürge akademisyenleridir.