Medya
03 Şub 2011 10:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:01

ÇAĞLA ŞIKEL VE EMRE ALTUĞ SAMİMİYETİ ABARTMAMALI!

"Samimiyet iyi bir şeydir elbet, karşı çıkacak halimiz yok da.. gradosu kaçınca –şahsen beni- ürkütür biraz."

Çağla Şikel ve Emre Altuğ samimiyetin gradosunu ayarlamalı!

Samimiyet iyi bir şeydir elbet, karşı çıkacak halimiz yok da.. gradosu kaçınca –şahsen beni- ürkütür biraz.

Hiç tanımadığım birinden aniden bir senli benli yaklaşıma, reçel gibi iç bayıltıcı bir tatlılığa maruz kalınca, tabanları yağlayıp kaçasım gelir o dakka. Şöyle söyleyeyim; buz gibi mesafeli bir duruş, yukarıdan yukarıdan düşmanca konuşmalar bile o derece korunmasız hissettirmez bana kendimi.

Aşırı samimiyet tezahürü –nelere gebe olduğu bilinmeyen- bir nevi kara deliktir çünkü benim için!

TRT’nin gündüz kuşağında yayınlanan yeni yarışma programı Aile Boyu’nu sunan Çağla Şikel ve Emre Altuğ çok tatlılar.. program da –bir gündüz kuşağı için- sıcak eğlendirici bir yarışma programı. 

Ama sanırım çocuklar, kendilerini biraz fazla evlerinde gibi hissediyorlar. Bu iyi, rahatlarına baksınlar da.. şimdi biz televizyonda bir yarışma programı izlediğimizi sanıyoruz ya.. Çağla ile Emre’nin salonlarında misafir değiliz neticede, bir emmi oğlu, emmi kızı ünsiyetimiz de yok kendileriyle.. onları sunucu bellemişiz nihayetinde.. işte bu noktada duygularımız ve algılarımız karışıyor biraz. Yani demem o ki, algıda bir arıza beliriyor, ben kimim, neredeyim, onlar kim, şu bankoların arkasındaki aileler kim, var mı aramızda bir hısım akrabalık filan?

Mesela Çağla, yarışmacı ailenin reisine “akıllı olun” derken ben irkiliyorum, aman Allah korusun aptallığım belli mi oldu diye! Zira insan seyrettiği programla şiddetli bir katarsis haline giriyor.. girsin de isteniyor zaten. Ama çeşit çeşit karakter var tabii.. herkes öyle itilip kakılma samimiyetinden hoşlanmayabilir.

Uzun lafın kısası, Çağla ve Emre’nin iyi niyetle de olsa, gradosu taşkın samimiyetleri biraz ayarlanmalı derim ben.

Yoksa TRT için iyi, sıcak ve eğlenceli bir program Aile Boyu.

Henüz seyretmemiş olanlar için yarışmanın konsepti: Dörder kişilik iki aile, takımlar hâlinde yarışıyor; programda sorular önce stüdyoda bulunan 50 kişilik kontrol grubuna soruluyor. Kontrol grubu, ellerinde bulunan oylama cihazları yardımıyla birer cevap şıkkı seçiyor. Soruyu ve şıkları görmeyen yarışmacıların yapması gereken ise, 50 kişilik grup tarafından en çok oylanan şıkları tahmin etmek. Yarışmacıların çeşitli ödüller kazandığı programda, beş gün üst üste finale kalan aile, final turunu da başarıyla tamamlarsa, büyük ödül olan arabanın sahibi oluyor.

Aile Boyu, hafta içi her gün 13:30’da TRT-1’de.

Yolu açık olsun.

Telesiyej / Taraf