Medya
29 Kas 2013 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Çağan Irmak yeni filmi ile yine mi ağlatacak?

Bu hafta gişede sinema şöleni var! Önemli yönetmenlerden harika filmler… Bilet alırken karar vermekte zorlanacaksınız ama korkmayın, Cineradar var!

Belki de en verimli vizyon haftasındayız, iyi sinemacılardan güçlü filmler karşımızda… Çoğu sinema seyircisinin “en çok ağladığım film” diye tanımladığı "Babam ve Oğlum"un yönetmeni Çağan Irmak’ın yeni filmi "Tamam mıyız?" Bugün gösterime giriyor.

Bu hafta vizyon yarışı iyice kızışıyor. Korku filmi meraklılarının en gözde yönetmenlerinden biri olan James Wan’ın yeni filmi "Ruhlar Alemi: Bölüm 2" de türün meraklılarını salona çekecek ancak haftanın başka bir fantastik filmi daha var, "Vampirle Görüşme" ile en iyi vampir filmlerinden birine imza atmış olan Neil Jordan yine aynı temaya sarılıyor ve karşımıza “Bir Vampir Hikayesi” ile çıkıyor.

İyi yönetmenler geçidinin en beklenen filmi ise efsane direktör Ridley Scott’un inanılmaz bir oyuncu kadrosu ile kotardığı “Danışman” adlı yapım. Ayrıca, İstanbul Film Festivali’nde izleyen herkesi büyüleyen “Yarım Kalan Şarkı”nın başrollerinde efsanevi oyuncular Terence Stamp, Vanessa Redgrave ve güzel oyuncu Gemma Arterton yer alıyor.

Kafanız karışmasın, haftanın yeni filmleri üzerine daha ayrıntılı bilgi için Murat Tolga Şen’in hazırladığı CİNERADAR’I takip edin, doğru filme bilet alın.