Medya
08 Ağu 2010 11:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

''BUNLARIN ALÇAKLIĞININ, NAMUSSUZLUĞUNUN SONU YOK Kİ!'' SEVİLAY YÜKSELİR SONER YALÇIN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Sabah yazarı Sevilay Yükselir, Soner Yalçın'ın kontrolünde yayın yapan odatv'nin kendisi hakkında yaptığı yayınlara sert çıktı.

Bodrum Bodrum...

Eşref Erdem’le ses getiren söyleşiyi Bodrum’da yaptım. Söyleşiyi yapıp yayına verdikten sonra da araziye çıktım. Baktım ki herkes Bodrum’da... Kâh yolda yürürken, kâh yemek yerken tanıdık birilerine rastlamamanız mümkün değil. Eski Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen’i gördüm mesela. Fatih Terim... Mehmet Ağar... Türkan Sabancı’yla Nuran Cıngıllıoğlu’nun evindeki davette karşılaştık. Sakıp Ağa’yı anlattı uzun uzun. Ali Şen Başkan’ım, "Gel Sevilay. Tekneyle turlayalım" dedi ama kısmet olmadı bir türlü. Çevik Bir pek bir mutluydu uzaktan bakıldığında. En son Marina’da yemek yerken karşı masada Nilüfer Göle ve Asaf Savaş Akat çiftinin yanındaki misafirin ünlü Fransız Yazar Gilles Kepel olduğunu öğrenince dedim ki kendi kendime; "Bütün haber kaynakları Bodrum’da! Bir ben gariban İstanbul’da!"

Bir öğleden sonra da eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık’ın şahane eşi dost kadın Hülya Aşık’ın davetlisi olarak Maki Otel’e gitmem icap etti. Kimler yok kimler Maki’de! Ercan Saatçi’den, Fehmi Koru’ya kadar birbirinden ilginç tipler. Ancak sonradan bir arkadaşım haber verdi İstanbul’dan. Hürriyet’te pazarları tarih yazan biri var hani. Adı Soner Yalçın. İşte onun kontrolünde yayın yapan bir internet sitesinde yine saldırıya geçilmiş bendenize karşı.

Güya ben Fehmi Koru’yla Maki Otel’de tatildeymişim. Ve üstelik "Fehmoş, Fehmoş" diye dolanıyormuşum adamcağızın etrafında. Arkadaş okuyunca telefonda çok güldüm tabii. Şaşırdı.

"Niye şaşırıyorsun ki" dedim. "Ben bunların belaltı vuruşlarına alıştım artık. Bunların alçaklığının, namussuzluğunun sonu yok ki!" dedim.

"Seviyorlar bunlar iftira atmayı. Yalan yazmayı, hakaret etmeyi. Bırak adamlar sevdikleri, keyif aldıkları işi yapmaya devam etsinler. Devam... Devammmmmm."

Sevilay Yükselir/Sabah

odatv.com Sevilay Yükselir ile ilgili olarak ne yazmıştı? İşte o yazı...

FEHMOŞ’UN NEREDE OLDUĞUNDAN EŞİNİN HABERİ YOK

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir’in “Fehmoş” diye seslendiği Fehmi Koru’nun Bodrum’da yaşadıklarına bu sayfalarda yer verdik.

Koru, Taha Kıvanç imzasıyla yayınlanan bugünkü köşesinde bu haberlerimizle ilgili bir açıklama yapma gereği duymuş.

Koru’nun yazısının satır araları okunduğunda öyle ilginç bilgilere ulaşıyoruz ki; yazmadan edemedik.

Biz Fehmi Koru’nun Sevilay Yükselir’le ailece tatile çıktığını yazmıştık. Halbuki, yalnız tatile çıkmış. Hem de eşi Nebahat Koru’nun haberi olmadan!

Bakın Fehmi Koru nasıl anlatıyor bu durumu:

“(…) tatilimi geçirdiğim Bodrum’da, ülkeden binlerce kilometre uzaktaki eşimden aldığım telefon oldu. Bir yerde okumuş ve benim teknede olduğumu sanıyormuş... "Hayır otelde kalıyorum" dediğimde, "Ha, anladım, Maki Otel’de" dedi. "Hayır, ne münasebet" cevabını verdiğimde, "Neler oluyor orada Allah aşkına" deyiverdi.”

Evet, görüldüğü gibi Nebahat Koru, eşi Fehmi Koru’nun nerede olduğunu telefonda soruyor. Bu satırlardan da anlıyoruz ki; Fehmi Koru’nun eşi, Odatv’nin sıkı bir takipçisi.

Şimdi akıllara şu soru takılıyor. Acaba; Sevilay Yükselir de ailesiyle değil miydi o tatilde?

Bakalım; Yükselir de açıklama yapacak mı?