Medya
23 Şub 2011 10:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

BUNLAR YANDAŞ DEĞİL YALAKA! CÜNEYT ÜLSEVER İKTİDARA YAKIN GAZETECİLERE SERT ÇIKTI!

Hürriyet yazarı Cüneyt Ülsever CHP yandaşı gazeteciler ile iktidar yandaşı gazetecileri kıyasladı, TRT'de program yapan iktidara yakın gazetecilere sert çıktı.

CHP yandaşı gazeteciler ile iktidar yandaşı gazetecileri kıyaslayan Cüneyt Ülsever isim vermeden Şamil Tayyar, Fehmi Koru, Ahmet Kekeç, Rasim Ozan Kütahyalı, Salih Tuna, Engin Ardıç’a çaktı. Ülsever TRT’de program yapan iktidara yakın gazetecileri de sert bir şekilde eleştirdi.

İşte Ülsever’in köşe yazısından çarpıcı bölümler...

"BİRİLERİ bir yandaş gazetecinin eline Soner Yalçın’m CHP’ye yazdığı mektubu tutuşturunca iktidar yandaşları (ben "yalaka" demeyi daha doğru buluyorum, nezaket gereği "iktidar yandaşı" diye yazacağım ama siz "yalaka" diye okuyun) mal bulmuş Mağribi gibi mektubun üzerine atladılar. "

YANDAŞ KIYASLAMASI

*) İktidann yandaşlan TMSF’den, daha doğrusu milletin cebinden bol sıfırlı transfer paralarım utanmadan ve sıkılmadan kendi ceplerine indiriyorlar.
İkinci sınıf iktidar yandaşları da TMSF’nin TV’si Cine-5’e hiç seyredilmeyen programlar yapıp, haftalık harçlıklarını çıkanyorlar.
Birinci sınıf yandaşlar ise babalı-oğullu yine hiç seyredilmeden programlan ile TRT’den besleniyorlar. Özel yandaş TV’lerde böğürerek, ağandan tükürükler saçarak program yapanlar ise ayn bir kategori.
*) CHP yandaşlığına soyunanlan ise uyarıyorum. Ay başlarında maaş almakta zorlanabilirsiniz.

*İktidar yandaşlan tam bir basın özgürlüğünü ciğerlerine çekiyorlar. İstedikleri belgeyi yayınlasınlar, "Bu belgeyi nereden buldun?" sorusu ile karşılaşmayacaklarını biliyorlar. İstedikleri küfrü etsinler "kişisel kanaatlerini belirtmiş" olacaklar.
* CHP yandaşlan her an "CHP=Ergenekon" denklemi çerçevesinde Silivri’yi boylayabileceklerini hiç akıllanndan çıkarmasınlar.

* İktidar yandaşlan sabah akşam sövseler de "CHP yandaşı" Hürriyet’te çalışmak için can atıyorlar. Boyun büküp, gerdan kıvınyorlar. "Onu at, beni al!, güftelerinin terennüm edildiği fasıllar tertipliyorlar.
* CHP yandaşlan, her ne hikmetse, "iktidar yandaşı" gazeteler ve TV’lerde çalışmak için hiç gayret göstermiyorlar.