Medya
29 Mar 2011 11:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:11

''BUNLAR MEZARLARINA BİLE TÜKÜRÜLMEYECEK ADAMLAR!'' UĞUR DÜNDAR MEDYA MAHALLESİ'NDE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Star Tv Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, isim vermeden bazı kalemleri topa tuttu!

Star Tv Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, CNN Türk’te yayınlanan Medya Mahallesi’ne konuk oldu..

Ayşenur Arslan’ın sorularını yanıtlayan Dündar, isim vermeden Ergun Babahan ve Doğan Grubu’nu eleştiren yazarları topa tuttu..

Dündar şöyle konuştu :

"Türkiye’yi iki trilyon dolandıran naylon faturacı Orhan Aslıtürk serbest, skandalı ortaya çıkaran Nedim Şener ise hapiste.. Türkiye’de bankalar dolandırılırken, ülke kaosa sürüklenirken, ben Genelkurmay tarafından ağır cezada yargılattırılırken tek satır kalem oynatmayanlar, bugün ellerindeki imkanlarla bizi eleştiriyorlar, bize gazetecilik dersi vermeye kalkıyorlar, Hadi canım sen de..

Bugün yayınlanmamış bir kitap yakılırken, yasaklanırken insanlar suçunun ne olduğunu bilmeden yıllarca hapiste yatıyorsa burada bir yanlışlık var.. Bugün Ergenekon terör örgütü varsa bu örgütün en kısa zamanda cezalandırılmasını isteyen Nedim Şener ve Ahmet Şık bu konuda kitaplar yazmışken aynı suçtan tutuklanmalarını benim aklım hafsalam almıyor.."

Uğur Dündar, daha sonra söylevini sertleştirerek "Susurluk çetesi bizim hakkımızda ölüm emri verirken tek kelam etmeyenlerin bugün bize garip suçlamalar yöneltmelerini anlayamıyorum.. Yayınlanan bir fotoğrafı nasıl geri çekebileceğiz ki.. Yetenek Sizsiniz’deki Aref bile gelse bunu başaramaz.. Bunlar mezarlarına bile tükürülmeyecek adamlar!"

İŞTE DÜNDAR’IN O AÇIKLAMALARI-VİDEO

MEDYARADAR- ÖZEL