Medya
25 Ağu 2010 09:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

BİTMEYEN ŞARKI'DA BERGÜZAR KOREL'İN PERFORMANSI NASIL?

atv'de start alan Bitmeyen Şarkı'nın başrol oyuncusu Bergüzar Korel rolünü nasıl oynuyor?

BERGÜZAR KOREL ÇOK iYi
ATV’nin dur durak bilmeyen ‘flaş’ dizilerinden biri ‘Bitmeyen Şarkı’... Bergüzer Korel ile işi götürmek zorunda. Yani “olmadı” demek karizmayı yerle bir eder. Ama bana göre karizmayı çizecek bir durum yok. Bergüzer Korel rolünü gayet iyi götürüyor. Bülent İnal biraz ‘jön olalım abi’ havalarında kasıyor. Ama yani fena değil. Şarkıcı Feraye bir gün sandalla balık tutan Yaman’ın oltasına takılır (mecazi anlamda tabii ki!). İşte evine getirir Yaman. Yaman’ın ailesi zengindir. Feraye takma adlarla pavyonlarda şarkı söylemektedir. Yıl 1960’lı siyah beyaz Türk filmleri devridir!
Yok hani havası öyle dizinin. Orta karar bir dizi. Konu anlamında. Cast da orta karar. Bergüzer Korel rolünü iyi oynuyor. Bunu söyleyebirilim.

Dizinin müzikleri  Funda Arar’ın eşinden
‘Bitmeyen Şarkı’nın müziklerini Febyo Taşel yapmış. Febyo aynı zamanda Funda Arar’ın eşi. Ve Arar’ın tüm albümleri ondan sorulur. Dikkatimi çekmişti. Bakmıştım, albümlerinde bu isim karşıma çıkmıştı. İyi bir müzisyen. Dizinin müzikleri öyle hani çok öne çıkmıyor. Ama müzik önemli dizide. Daha dikkatle dinleyeceğim ikinci bölümde.

Sina Koloğlu/Milliyet