Gündem
25 Oca 2012 11:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:16

BİROL GÜVEN HABERTÜRK'E KAZIK ATTI!

Bir hafta önceden söz verdiği programa yayına saatler kala çıkmaktan vazgeçti. Aynı günün akşamı TRT'de çıktı.

TRT’ye 80’ler dizisini yapan Birol Güven, programının PR’ını yaptırdığı Habertürk’e söz verdiği halde çıkmadı.
Programı yapan Ceren Akdağ Şahin önce twitterdan, sonra da canlı yayından Birol Güven’e laf soktu.

Hayatın İçinden programını hazırlayıp sunan Ceren Akdağ Şahin, twitterdan
"İnsanlar söz verip tutmuyorsa, iş adabina uymayan hareketlerdir derim ve kim olursa olsun notumu veririm. Bir dahaki sefere görüşürüz illa" mesajını atınca merak konusu oldu.

Kimdi bu?
Ceren Akdağ Şahin’in bir sonraki twite ipucunu verdi;
*"Kendisi de televizyoncu üstelik ama canlı yayıncı değil, o yüzden sanırım rahatça verilen sözler unutulur"...

Söz verip de tutmayan, iş ahlakına uymayan, televizyoncu ama canlı yayın yapmayan bu mesajın hedefindeki kişi yapımcı Birol Güven’di

Birol Güven bir hafta öncesinden Hayatın İçinden programı için randevulaşmıştı. Program canlı yayınlanacaktı ve dahası yeni dizisi 88’lerin çekim platformundan yapılacaktı. Habertürk.com.tr’den de bugün programın içeriği ve konuğu duyuruldu.

SON DAKİKA KAZIĞI

Programa sayılı saatler kala Birol Güven Habertürk’e yapım şirketi aracılığıyla yayına katılamayacağını bildirdi. Hayatın İçinden ekibi bu son dakika kazığı ile şoke olurken, dizinin yapım şirketi Güven’in yerine apar topar dizinin oyuncularını canlı yayına çıkarttı.

KEYFE İPTAL

Birol Güven’in canlı yayına çıkmaktan son dakika neden vazgeçtiğini de öğrendik. Meğer Birol Güven, Abant’ta keyif çatmaya gideceği için Habertürk’teki canlı yayını sallamış.

Birol Güven’in attığı kazık nedeniyle programı tehlikeye giren Ceren Akdağ Şahin, intikamını canlı yayında ünlü yapımcıya "Birol Güven tatildeymiş o yüzden katılamadı, ona da selamlarımızı iletelim" lafını sokarak çıkarttı...

HABERTÜRK’Ü EKTİ TRT’YE ÇIKTI

Birol Güven bir hafta önceden söz verdiği Habertürk’e "tatilde" olduğunu gerekçe olarak çıkmazken, aynı günün akşamında TRT’de boy gösterdi. Bu tavrı ile de iş ahlakının "tamamen duygusal" olduğunu gösterdi.