Medya
15 Tem 2014 09:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:27

Bir Erkek Bir Kadın ekranlara "evli ve çocuklu" dönüyor!

Milliyet gazetesinin TV yazarı Sina Koloğlu dizinin yeni bölümlerinden detayları bugün köşesine taşıdı.

Geçen sene final yaparak ekanlara veda eden 'Bir Erkek Bir Kadın' dizisi yeni sezonda Fox TV ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşacak.

Birlikte yaşayan bir çiftin yaşadıklarını anlatan ve 'aile yapımıza ters' eleştirileri alan dizinin yeni bölümlerinde Ozan ve Zeynep çifti evli ve çocuklu olarak gösterilecek.

Milliyet gazetesinin TV yazarı Sina Koloğlu dizinin yeni bölümlerinden detayları bugün köşesine taşıdı: 

‘Bir Er­kek Bir Ka­dı­n’ ey­lül ayın­da Fox TV’­de baş­lı­yor. Ye­ni bö­lüm­ler­de ço­cuk­la­rı olu­yor. Ma­lum, di­zi ‘Ai­le ya­pı­mı­za uy­gun de­ği­l’ eleş­ti­ri­le­ri alı­yor­du!
Bu ara­da ye­ni bö­lüm­ler­de ne­ler ola­ca­ğı ile il­gi­li ipuç­la­rı da or­ta­ya çık­tı. Haf­ta­da iki gün ya­yın­la­na­cak; cu­ma ve cu­mar­te­si ak­şam­la­rı.
Saa­ti ko­nu­sun­da bir net­lik yok. ‘Ev­li ve ço­cuk­lu­’ olun­ca er­ken sa­at­le­re kay­dı­rı­la­bi­lir. Di­zi­nin ilk 10 haf­ta­sı ‘do­ğum ön­ce­si­’ne ay­rı­lı­yor.

ÇO­CUK ŞART OL­DU!
‘Bir Er­kek Bir Ka­dı­n’ çak­tır­ma­dan en uzun so­luk­lu di­zilerimizden ol­ma yo­lun­da iler­li­yor.
2008 yı­lın­da ‘Bir Ka­dın Bir Er­ke­k’ ola­rak Türk­Ma­x’­te baş­la­dı. İçin­de ‘e­ro­ti­k’ es­pri­le­r ba­rın­dan, iliş­ki­le­re ‘mu­ha­li­f’ bir ha­li var­dı.
2012 yı­lın­da Sta­r’­a trans­fer ol­du. İs­mi ‘Bir Er­kek Bir Ka­dı­n’ ola­rak de­ğiş­ti­ril­di.
Sta­r’­ı zi­ya­ret eden ba­zı RTÜK üye­le­ri­nin di­zi ile il­gi­li ‘ev­li­lik di­lek­le­ri­ni­’ bil­dir­dik­le­ri­ni duy­muş­tum. Sta­r’­da­ki fi­nal­de Zey­nep ha­mi­ley­di.
Ço­cuk iki açı­dan ge­rek­li ol­du; bir ‘örf ve adet­le­r...’ İki, çift­ler üze­ri­ne ya­pı­la­cak faz­la es­pri kal­ma­ma­sı. Ba­na ge­len du­yum­lar böy­le.
Al­tı yıl so­nun­da çift ile il­gi­li es­priler tü­ken­di. Ço­cuk bu an­lam­da ye­ni bir mi­zah ka­pı­sı aç­tı.

İKİ YIL­DIR ÖZ­GÜN SE­NAR­YO
As­lı, bir Ka­na­da ya­pı­mı olan; ‘Un Gars Une Fil­le­’...  Yer­li ha­li iki yıl­dır ‘öz­gün se­nar­yo­’. Çün­kü ori­ji­na­li bit­ti, ya­ni böy­le bir di­zi ya­yın­da yok.10 ül­ke­de ya­yın­lan­dı. Fran­sa­’dan son­ra en çok tu­tu­lan ikin­ci ül­ke Tür­ki­ye.
De­vam eden baş­ka ül­ke yok. Böy­le­ de bir özel­li­ği var ‘Bir Er­kek Bir Ka­dı­n’­ın

YAZININ TÜMÜNÜ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ