Medya
01 Oca 2022 14:02 Son Güncelleme: 01 Oca 2022 14:07

Beyaz TV’den yeni yılda ayrılık haberi geldi! ‘Her şey gönlünüzce olsun…’

Yeni yılın ilk gününde Beyaz TV’den ayrılık haberi geldi. Kanalla yollarının ayrıldığını duyuran isim, “Her şey gönlünüzce olsun” temennisinde bulundu.

Beyaz TV’den ayrılık haberi geldi. Kanalda haber muhabirliği yapan Sevcan Küçükayan, yollarının ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sevcan Küçükayan, “Dün itibariyle Beyaz tv ile yollarımız ayrıldı… Çok güzel ve değerli insanlar tanıdım… Her şey gönlünüzce olsun. Her şey…” ifadelerini kullandı.

İşite o paylaşım…

SEVCAN KÜÇÜKAYAN KİMDİR?

1999 Ankara doğumlu olan Sevcan Küçükayan, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı Organizasyon dalını bitirdi. 2018 yılında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümüne başlayan Küçükayan, eğitim gördüğü süreç içerisinde Duatepe Gazetesi’nde çalışarak birçok habere imza attı.

Sonrasında ise diksiyon eğitimi alarak sunum, anlatım ve etkili konuşma becerileri alanında kendini geliştiren Sevcan Küçükayan, 2019 yılı Temmuz ayında, NTV’de başladığı muhabir stajyer stajını tamamladı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Medya Yöneticiliği bölümü okumakta olan Küçükayan, Haziran 2021 yılından bu yana Beyaz TV’de haber muhabiri olarak görev alıyordu.